🔥İndirim Ocypus 360mm Sıvı Soğutucu 2499 TL

Benimki kargoya verilmiş 9700x ile test yaparım istiyosanız

Be aced tokat manyağı yapmış kanka segotep be aced.240lık soğutucu geçmiş l36 yı. tutarlı değiller işte
Ona kalırsa 240mm de takla attırmış ne kadar güvenilir bilemedim.

Bende aynı yerdeyim küçük kardeşe hediye toplayım dedim ama pek güvenemedim bu ürüne
güvenilir güvenilir.
1000074873.webp

işlemcin ne hacım 7800X3D falan soğutabilir mi bu ürün? Birde markayı pek bilmediğim için sıkıntı çıksa servisi vs var mıdır önceden her firmanın servisini deneyimledim nerdeyse
7500f kullanıyorum. 7800x3d yide çok iyi soğutur. ben daha sorun yaşamadım o yüzden servisi bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka ekran kartını takmayı unutmuşsun
Bu sistemi ilk dizdiğim zamana ait fotoğraf. Bu fotoğraftan 1 hafta sonra ram ve ekran kartım geldi :)
1000074870.webp

Güncel olarak böyle

Ben cevaplayım OCCT üzerinde test için Mode: Extreme, Load Type: Steady, Instruction Set:AVX 2 bunun yanında Prime 95 Small Testide yapabilirsin.
Diğer kıyasa yapanlar için;
Bu marka ve modeli arctic gibi markalar ile kıyaslamak bile hata fiziki test olmadan ve ya gerçekten kendini kanıtlamış testler olmadan buna inanılmasını beklemeyin her şeyden daha önemlisi ömür bunu da göz ardı edilmemesi lazım. 360MM tüm radyatörlerde birbirleri ile bir tutmayın.
enermaxın modeli var bende şu ana dek memnunun oyunlarda 60 65 i geçmiyo bana yeter performansı zaten iyi gayette ortasındaki fan biraz ses çıkarıyo oda sorun değil yükte baya sesli çalışıyo ama ona ne yapıcam bilemiyorum fan curve ayarı lazım aynı model için 9800x3d uyumlu

Ben cevaplayım OCCT üzerinde test için Mode: Extreme, Load Type: Steady, Instruction Set:AVX 2 bunun yanında Prime 95 Small Testide yapabilirsin.
Diğer kıyasa yapanlar için;
Bu marka ve modeli arctic gibi markalar ile kıyaslamak bile hata fiziki test olmadan ve ya gerçekten kendini kanıtlamış testler olmadan buna inanılmasını beklemeyin her şeyden daha önemlisi ömür bunu da göz ardı edilmemesi lazım. 360MM tüm radyatörlerde birbirleri ile bir tutmayın.
yani hocam 15 dk test yaptım 89 90 derecelerde gezdi 144 watt gibi bişey çekiyodu

enermaxın modeli var bende şu ana dek memnunun oyunlarda 60 65 i geçmiyo bana yeter performansı zaten iyi gayette ortasındaki fan biraz ses çıkarıyo oda sorun değil yükte baya sesli çalışıyo ama ona ne yapıcam bilemiyorum fan curve ayarı lazım aynı model için 9800x3d uyumlu
R7 9800X3D için bir CO ve ya PBO ayarı yoktur daha doğrusu herhangi nir işlemci için hazır bir ayar yoktur her işlemci kendine özgüdür burada kendin deneyimlemen lazım ayar çek test et ayar çek test et şeklinde başlangıç için -20 ve +200 deneyimleyebilirsin. Onun haricinde forumda sanırsam 165W 90 derece gördüm diye hatırlıyorum.

Niye geçemesin? %100 RPM testi bu.
adamın savunmaya bak sanki firmayla ortak yada içinde çalışan ajan
Sıvı soğutma anakart kasa gibi bileşenleri çok pahalı tutmyacaksın aslında. Adamlar on numara sıvı soğutma yapmış gerçekten. Bende 420mm artic var ama şahsen keşke bunu alsaydım diyorum. Bir tane b850 anakart asus prime yada b850m force bir tane enermax liqmaxflo 360mm veya bu sıvı soğutma tamamdır bence. Kasa olarak kafana göre al geç bir tane.
sizinde bazı cümleleriniz yanlış (Sıvı soğutma anakart kasa gibi bileşenleri çok pahalı tutmyacaksın aslında) kasa konusunda haklısınız mesh yapıda temiz hava alabilen kasalarda bir çok alternatif var ama anakart konusunda belirli bir seviyenin altına inmenizi tavsiye etmem bütün bileşenlerinizi ona bağlıyorsunuz hele sıvı sogutma 420 mm arctic gibi sıvınız varken böyle markalara aldanmayın yada yarsımayın internet ortamındaki her teste güvenmeyin fason ürün bunlar

Geri