🔥İndirim Ocypus 360mm Sıvı Soğutucu 2499 TL

istanbulda turistik olmayan bir yerdeyim. yarım döner ile ayran 80-120 arası. popeyes maxi xl 360 lira ki bence çok pahalı. esnaf lokantasında 200-300a falan etli sebzeli yemek yersin. yüz bin lira maaş almıyosam ana babama bile öyle bi öğün ısmarlamazdım. soğutucunun fiyatı güzel ama bedava değil bence. tüketici olarak her zaman sorgulamak lazım satıcıları şımartmamak lazım
haklısın ama istanbulda kim kimi kazıklarsa 100 gram döner 500 tl.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Niga
Olumlu eleştiri;
Delta nerede?
İntel platform ile kıyaslamak tek başına, doğru olmaz. Bir de kaynak belirtmek daha faydalı olur.
Soğutucu güzel, fp, şık ve işini iyi yapıyor ama kıyaslarına doğru düzgün bakılmamış gibi geliyor bana hala. bir şey iddia etmek için az verimiz var. Az kaldı Bi tane çekip ben denicem 😅
Pro ile delta neredeyse aynı zaten. Temelde sadece ekran ve pompa hızı farkı farkı var. O da hadi -2-3c anca fark etsin. Ayrıca @İsimbulamajim 'in verdiği test fikir için yeterli. Her ürünü alıp deneseydik ohooo.

Bunlarla uğraşmayın hiç lf 3 pro alın geçin boş işler

Kanka testi nasıl yapıyorsun ayarları atsana occt ayarlarını
Ben cevaplayım OCCT üzerinde test için Mode: Extreme, Load Type: Steady, Instruction Set:AVX 2 bunun yanında Prime 95 Small Testide yapabilirsin.
Diğer kıyasa yapanlar için;
Bu marka ve modeli arctic gibi markalar ile kıyaslamak bile hata fiziki test olmadan ve ya gerçekten kendini kanıtlamış testler olmadan buna inanılmasını beklemeyin her şeyden daha önemlisi ömür bunu da göz ardı edilmemesi lazım. 360MM tüm radyatörlerde birbirleri ile bir tutmayın.

Pro ile delta neredeyse aynı zaten. Temelde sadece ekran ve pompa hızı farkı farkı var. O da hadi -2-3c anca fark etsin. Ayrıca @İsimbulamajim 'in verdiği test fikir için yeterli. Her ürünü alıp deneseydik ohooo.
250w thermal throttle
buyur bunlar olumlu testlerin aksi verileri ben olumlulara da baktım hala şüpheliyim. ben kaynakları tarayarak bir sonuca ulaşamadım ama illa bu konuda bir karara varmak istiyorsak bu soğutucu olması gereken fiyatta ve bu fiyattaki performansı yüksek ürünlerden ancak sandığın kadar değil.
bu arada 2650 ± %10 RPM vs 3100±10%RPM arasında daha fazla ısı aktarımı var.

Son düzenleme:
Bugün tam pc toplama konusu açmışken gördüm sizce erkenden alınır mı ama hazır sistemde alabilirim kesin değil
hazır sistem alıp almayacağına karar verirsen bu ürün güzel fp hocam alınır

hazır sistem alıp almayacağına karar verirsen bu ürün güzel fp hocam alınır
çok uyguna hazır sistem sanırım yok piyasada şuan olsa forum kavrulurdu biraz araştırıp sanırım alıcam baktım hazır sistem alıyorum iade ederim sorun olmaz teşekkür ederim

250w thermal throttle
buyur bunlar olumlu testlerin aksi verileri ben olumlulara da baktım hala şüpheliyim. ben kaynakları tarayarak bir sonuca ulaşamadım ama illa bu konuda bir karara varmak istiyorsak bu soğutucu olması gereken fiyatta ve bu fiyattaki performansı yüksek ürünlerden ancak sandığın kadar değil.
bu arada 2650 ± %10 RPM vs 3100±10%RPM arasında daha fazla ısı aktarımı var.
Tamam attığın video ile enostech incelemesi örtüşüyor sayılır. İncelemeleri okuyup, transcripti çevirdin mi yoksa öylesine mi attın? 14700k testinden bahsediyorum. O işlemcide 250w'de yer yer throttle olmuş doğru da enostech incelemesi farklı değil. Oradaki işlemci 9900x

Tamam attığın video ile enostech incelemesi örtüşüyor sayılır. İncelemeleri okuyup, transcripti çevirdin mi yoksa öylesine mi attın? 14700k testinden bahsediyorum. O işlemcide 250w'de yer yer throttle olmuş doğru da enostech incelemesi farklı değil. Oradaki işlemci 9900x
Be aced tokat manyağı yapmış kanka segotep be aced.240lık soğutucu geçmiş l36 yı. tutarlı değiller işte

Bugün tam pc toplama konusu açmışken gördüm sizce erkenden alınır mı ama hazır sistemde alabilirim kesin değil
Bende aynı yerdeyim küçük kardeşe hediye toplayım dedim ama pek güvenemedim bu ürüne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,238
Üyeler
204,650
Son üye
keskin52
Geri