Radarımdaydı bu cihaz son 1 aydır. Gece indirimiyle medimarktta 169k ya düşüyordu. Sabah teknosadan aldım. Stok bitmişti. Kargoya verildi mi diye bakarken farkettim stok gelmiş.benim bota mı eriştin naptın
Samsung 83S90F 4K Ultra HD 83'' 210 Ekran Uydu Alıcılı Smart OLED TV
154.447,00 TL
Normal fiyatı 197.276,00 TL · %22 indirim (son 6 ayda)
Satıcı: Teknosa
TeknosaSatıcı kimdi?
Yok be başkan. eski tv var 85 inch evde. Onu 43k ya çözmüştük fırsattan. 60-70 bandına onu okutacaz. Taksit falan bakacaz bi yoluna artık. Bu ülkede alan kazanıyor.150 milyar TV ye veren adamın maaşı çok iyi olmalı
samsungun kendi sitesinden alımda varmış hocam o kampanya.s wallet iade kampanyasi duruyorsa soundbar ile alimda 40bin tl iadesi vardi.
Birden fazla kampanya var hocamsamsungun kendi sitesinden alımda varmış hocam o kampanya.
hocam direkt kampanyanın linki var mı ben bulamadımBirden fazla kampanya var hocam
Magaza kampanyasi aciklamasi bu
Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından Samsung bayilerinin mağaza içi satışları, Aztek Teknoloji Ürünleri Ticaret A.Ş., Messe House, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt mağaza içisatışlarında geçerlidir.
Bu da online kampanya aciklamasi
Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından, Samsung Online Mağaza (), Media Markt Online Mağaza (www.mediamarkt.com.tr) , Vatan Online Mağaza (www.vatanbilgisayar.com), Teknosa Online Mağaza (www.teknosa.com) satış kanallarında yalnızca Media Markt, Vatan ve Teknosa’nın satıcısı olduğu satışlarda geçerlidir, pazaryeri satışlarında geçerli değildir.![]()
Mobil | TV | Beyaz Eşya | Samsung Türkiye
Samsung Türkiye'ye hoşgeldiniz. Üstün teknoloji ve mükemmel tasarımlarla sunduğumuz geniş ürün yelpazemiz hakkında bilgi edinin.samsung.com
Samsung firsatlari uygulamasindan bakabilirsiniz. Ben 83s90f ve yanina 7 bine b450f eklettim. 40 bin için başvuru yaptım bekliyorum. Ikisinin ayni faturada olmasi gerekiyor
fatura daha kesilmemiş hocam kampanyaya katılıp bende ekleteyim.Birden fazla kampanya var hocam
Magaza kampanyasi aciklamasi bu
Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından Samsung bayilerinin mağaza içi satışları, Aztek Teknoloji Ürünleri Ticaret A.Ş., Messe House, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt mağaza içisatışlarında geçerlidir.
Bu da online kampanya aciklamasi
Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından, Samsung Online Mağaza (), Media Markt Online Mağaza (www.mediamarkt.com.tr) , Vatan Online Mağaza (www.vatanbilgisayar.com), Teknosa Online Mağaza (www.teknosa.com) satış kanallarında yalnızca Media Markt, Vatan ve Teknosa’nın satıcısı olduğu satışlarda geçerlidir, pazaryeri satışlarında geçerli değildir.![]()
Mobil | TV | Beyaz Eşya | Samsung Türkiye
Samsung Türkiye'ye hoşgeldiniz. Üstün teknoloji ve mükemmel tasarımlarla sunduğumuz geniş ürün yelpazemiz hakkında bilgi edinin.samsung.com
Samsung firsatlari uygulamasindan bakabilirsiniz. Ben 83s90f ve yanina 7 bine b450f eklettim. 40 bin için başvuru yaptım bekliyorum. Ikisinin ayni faturada olmasi gerekiyor