Yurtdışına Nasıl Adım Atabilirim?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,455
Selamlar dostlar, burada bilen bilgisi olanlar var ise onların tavsiyesini bildikleri bilgileri almak için sormak istiyorum, şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Öncelikler Kendimden bahsedeyim, 20 yaşındayım 2 yıllık grafik tasarım okuyorum ve freelence video editörlüğü yapıyorum ve B1 seviye ingilizcem var.
Yurtdışına çıkmak istiyorum fakat fazla bi bilgim yok, aklımda 4 yıllık üniversite kazanıp sonrasında work and travel programıyla amerikaya gitmek vardı normalde,
Fakat ausbildung diye bir program duydum ve almanyada okuma çalışma gibi şanslar varmış sanırım.
En güzel temiz yoldan nereye nasıl gidebilirim, sefalet çekmeyeceğim çalışabileceğim ve kendimi geliştirebileceğim şekilde.
Freelencer video editörlüğü yapıyorum evet ama öyle büyük çapta yapmadığımdan dolayı direkt onunla geçinebileceğimi düşünmüyorum yurtdışında, şimdiden bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum

Vizesiz girilen ülkelerin birisine iltica et

Gel Naxçıvan sınır kapımıza. Bir o yana bir bu yana adım at. Vize de yok sanırım bişey demezler.

F
Vizesiz girilen ülkelerin birisine iltica et
Freelancerlıktn gelirimi arttırıp yapmayı düşündüm fakat güzel ve güvenli yerler genelde vize istiyor, bir de üniversite okumak istiyorum avrupa da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapabileceğin en iyi şey ielts veya toefl'a girip yurt dışı üniversiteleri araştırmak ama ingilizceni minimum b2 yapman lazım.
Araştıracağım hocam dediklerinizi, ingilizcemi kısa sürede b2 ye çekebilirim diye düşünüyorum. Kendimi Almanca öğrenmeye vereceğim biraz

F

Freelancerlıktn gelirimi arttırıp yapmayı düşündüm fakat güzel ve güvenli yerler genelde vize istiyor, bir de üniversite okumak istiyorum avrupa da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Araştıracağım hocam dediklerinizi, ingilizcemi kısa sürede b2 ye çekebilirim diye düşünüyorum. Kendimi Almanca öğrenmeye vereceğim biraz
Almanya'ya gidilmez bu arada. Zaten cok fazla turk var orada.

Geri