Babama İş Arıyorum Ticari Araç Var

canovzki

80+
Reaksiyon skoru
18
Selamın aleyküm arkadaşlar
Babam 55 yaşında maddi olarak sıkıştım iş bulmam lazım diyor ve evde oturmasını da çok istemiyorum içine kapanıyor.

Hataydayız Aracımız var 2025 Courier kasalı değil
Seçeneklerimiz
Martı Tag
Qmove
Yemeksepeti
Trendyol
Vb gibi firmalar kafam çok karışık tavsiyelere açığım

Trendyol yemeksepeti gibi işler o yaştaki bir adamın kaldıracağı yük değil bence. Çünkü stresli işler. Martı tag olabilir. Amcamızın elinde bir zanaat varsa kendi isini yapması daha iyi olur. Hatay gibi bir yer icin aklıma ustalık gerektiren tesisat işleri fayans işleri boya işleri falan geliyor. Bu tür ustalıklari varsa çok iyi kazanır courier da tam bu işler için biçilmiş kaftan.

Trendyol yemeksepeti gibi işler o yaştaki bir adamın kaldıracağı yük değil bence. Çünkü stresli işler. Martı tag olabilir. Amcamızın elinde bir zanaat varsa kendi isini yapması daha iyi olur. Hatay gibi bir yer icin aklıma ustalık gerektiren tesisat işleri fayans işleri boya işleri falan geliyor. Bu tür ustalıklari varsa çok iyi kazanır courier da tam bu işler için biçilmiş kaftan.
Boyacılık yapıyor ama iş çıktıkça yapıyor bize sürekli bir iş lazım martı tag yeni geldi hataya ama yakalanma konusu korkutuyor

Martı tag bence en mantıklısı

Boyacılık yapıyor ama iş çıktıkça yapıyor bize sürekli bir iş lazım martı tag yeni geldi hataya ama yakalanma konusu korkutuyor
Aslinda Hatay gibi bir yerde insaat işi çok çıkması lazım. Martı tag da şüphelerinde haklısın bizim ulaşım sektöründeki zibidiler istiyor ki gün boyu çalışmasın halk onları beslesin. O yüzden Martı tag gibi platformlarında çalışanlarına köpek gibi saldiriyorlar

Tag da bir yakalanirsa unutamayacagi bir ceza yer.
O halde tekliflere açığım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslinda Hatay gibi bir yerde insaat işi çok çıkması lazım. Martı tag da şüphelerinde haklısın bizim ulaşım sektöründeki zibidiler istiyor ki gün boyu çalışmasın halk onları beslesin. O yüzden Martı tag gibi platformlarında çalışanlarına köpek gibi saldiriyorlar
Hocam çıkana gidiyor ama işte

Hocam tag mantıklı gelmedi bana saldırganlık çok fazla birde ne kadar yasal dense de acayip cezalar var. İlla araba sürecekse taksicilik daha mantıklı. Kargo şirketinde ilden ilçeye kargo nakli gibisinden de olabilir

trendyol express çalışsın bence

O araba genellikle bir şey taşımak için kullanılıyor lojistik gibi. Bir iş yeriyle anlaşıp yük getirir, yemek getirir belki

Bizimkilerde sordu soruşturdu bunu 2 3 hafta önce firmadan firmaya olmasını bırak şubeden şubeye değişiyor gidip görüşmeniz daha doğru olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kargo sirketleri için diyorum buny

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,564
Üyeler
204,465
Son üye
ebovbatalü
Geri