sahibinden o kadar taksit yapmıyorkasimda 40k 48 taksit
Satamadıktan sonra isterseler 500K yapsınlar 2 ay önce 30a alabilirken şuanda kim 60a bunu alır? sırf 2 oyun oynayacağız diye bukadar acele edip en zamlı fiyattan kart alanları anlamıyorumasus prime 9070xt yi 2 hafta önce incehesap 46.500 e verdi forumdan arkadaşa aldırdık şuan aynı prime 9070xt yasal satıcılar 60 bine çıkarmışlar söylecegim bu kadar
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
o mantıkla gidersek 5070 e kim 55 bin vericek ama deli gibi satıyor hala 5070Satamadıktan sonra isterseler 500K yapsınlar 2 ay önce 30a alabilirken şuanda kim 60a bunu alır? sırf 2 oyun oynayacağız diye bukadar acele edip en zamlı fiyattan kart alanları anlamıyorum
Valla çevremde alacak olan varsada almayın gidin 2.elden 3080 falan bir şey çekin devam edin dedim bu fiyatlardan bu kartları uzun süreler satamazlar illaki bir fiyat düşüşü olacako mantıkla gidersek 5070 e kim 55 bin vericek ama deli gibi satıyor hala 5070
tamamda piyasa durmuyor üstüne 3080 dedigin ürün 6 yıllık kart miningde patlamış ürün her insan 2.el tercih etmiyor almayınca fiyatıda düşmüyor maglesef piyasa ve global ortada böyle yaparak bir şey elde edilmez millet gene almaya devam eder.Valla çevremde alacak olan varsada almayın gidin 2.elden 3080 falan bir şey çekin devam edin dedim bu fiyatlardan bu kartları uzun süreler satamazlar illaki bir fiyat düşüşü olacak
tamam 3080 almaz 4070 alır 2K ultra değil 2K orta ayarda oynar 30 35K cebinde kalırtamamda piyasa durmuyor üstüne 3080 dedigin ürün 6 yıllık kart miningde patlamış ürün her insan 2.el tercih etmiyor almayınca fiyatıda düşmüyor maglesef piyasa ve global ortada böyle yaparak bir şey elde edilmez millet gene almaya devam eder.
global ile neredeyse 20k fark var, 1 tane 9800x3d parasi. bu farki odemezseniz pasa pasa kasimda bu kartlari ucuza vermek zorunda kalacaklarasus prime 9070xt yi 2 hafta önce incehesap 46.500 e verdi forumdan arkadaşa aldırdık şuan aynı prime 9070xt yasal satıcılar 60 bine çıkarmışlar söylecegim bu kadar
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bende kışın 32 ye satmıştım gül gibi karttısattığıma üzüldüğüm tek kart en iyi 9070xt bence