48 e satılan lar yasal satıcı degil yasal satıcıların hepsi ya 50 bin ve üzeri5070 olmuş 50 bin bu kart çok daha güçlü nvidia fanları sayesinde fiyatı hala uygun. 48 lere bulunabilen modelleri var en ucuz 9070xt hangisi ise o alınmalı hepsi benzer performans sunuyor.
Çok daha beter olacak bu daha başlangıç malesef, kasımda indirim umudu olanlar rüya görüyorlar, nvidia modellerinde resmen mağazalara adeta karneyle dağıtım başlamış ve bu iş hiç kısa sürmeyecekyeni normalimiz bu mu yani
incehesap ta ara ara düşüyor 50 bin civarına satılan modelleri de şu an mevcut.48 e satılan lar yasal satıcı degil yasal satıcıların hepsi ya 50 bin ve üzeri
Red devil hiçbir zaman 30 dan aşağı satılmadı ayrıca vatan hiç red devil da satmadıvay anasını vatanda 30 aşağısında satıldı 1 sene olmadı daha
Yükseldi zaten ağamSıfır yükselirse 2. Elde yükselir
Red devil hiçbir zaman 30 dan aşağı satılmadı ayrıca vatan hiç red devil da satmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yükseldi zaten ağam
iyi yemissin haAlıntıyı görüntüle
şunu düşürdüm dün geldi daha açıp bakamadım 8 cigolayt ama olsundu
3 tane 8 pin giriş var bunda iyi kart 12 pin istemeyenler için nitro ile taichi 12 pinEn düşük hatırladığım 33500 dü incehsap da en son konusunu ben açmıştım gaming gecesinde 40k ya satıldı 31 temmuz da f/p bir 9070 xt vardı o da gitti yazık vallahi . Şu an bu paralara alacak olsam taichi tercih ederdim yada peşine 2nci el garantili kovalardım 9070 xt kovalardım . Bana göre en iyi modeli nitro + dı 9070 xt lerin .