Kasam Ne Kadar Eder Bilmiyorum?

FuiryFire

80+
Reaksiyon skoru
0
Anakart:Asus Prime B550M-K
işlemci: Amd Ryzen 7 5800X 8-Core Processor
Ram:G-Skill 8x2 16 gb ram
Ekran kartı: Amd Radeon RX 6900 XT Nitro Plus 16 g
Ssd:512 gb
Hdd: 2 TB
Ekran olarak msi 31.5 inç 2 k ekranı mevcut 170 hz dir jelatinleri dahi üzerinde sizce kasam ne kadar eder yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden herkese.

Kasanın kendisini 50 ye satarsın çok rahat bence hocam ama 6900 XT alacak adam 32 GB RAM 1 TB SSD isteyebilir ama sen bilirsin

Kasanın kendisini 50 ye satarsın çok rahat bence hocam ama 6900 XT alacak adam 32 GB RAM 1 TB SSD isteyebilir ama sen bilirsin
Kasanın kendi nereye 50k ediyor ddr4 nispeten eski kalmış bi sistme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart:Asus Prime B550M-K
işlemci: Amd Ryzen 7 5800X 8-Core Processor
Ram:G-Skill 8x2 16 gb ram
Ekran kartı: Amd Radeon RX 6900 XT Nitro Plus 16 g
Ssd:512 gb
Hdd: 2 TB
Ekran olarak msi 31.5 inç 2 k ekranı mevcut 170 hz dir jelatinleri dahi üzerinde sizce kasam ne kadar eder yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden herkese.
sade kasa bazında soruyosan 25-30 arası diye düşnüyorum

Biraz abartmışım çok rahat satamaz ama başlasın 50k dan yazan olmazsa her hafta 2k indirir yazana kadar birisi
Hocam kart 16-17 etse ramler 4 etse kalan parçalarda düz mantık 10k eder en fazla 30 nereye 50 gözünü sevim

Hocam kart 16 17 etmiyor işte
Hocam kaç edecek aç bak sarı siteden sapphire gibi iyi bi markanın ürünü 18k. Bunuda toplu sattığın için değeri biraz düşer 16k falan ederi

Birde 30 bin olamaz sizde biraz fazla abartmıyor musunuz 18 kart ediyor ramler 4 sadece o ikisi 22 geri kalan herşeyi siz 8 bine halledebilir misniz

Hocam kaç edecek
Ortalamadan bahsediyorum

Hak ettiği değerler bambaşka bunların

İşlemcinin kendisi 8-9 dan başlıyor

Birde 30 bin olamaz sizde biraz fazla abartmıyor musunuz 18 kart ediyor ramler 4 sadece o ikisi 22 geri kalan herşeyi siz 8 bine halledebilir misniz

Ortalamadan bahsediyorum

Hak ettiği değerler bambaşka bunların
Ddr4 ve ikinci el parçalar hocam çok rahat 8 bine alırsınız 5800x gereksiz abartı fiyattan satıyolar

18+8+4 30 ediyor geri kalana da 10 dersin 40 a satabilir bence

Ddr4 ve ikinci el parçalar hocam çok rahat 8 bine alırsınız 5800x gereksiz abartı fiyattan satıyolar
Adamda o var ben piyasa fiyatını verdim

Ddr4 de kalmak için o fiyatı veriyorlar

Yani uğraşmak istemeyen insan 40 a 45 e sistemi alabilir bence toplu olarak

50 abartı ama

18+8+4 30 ediyor geri kalana da 10 dersin 40 a satabilir bence

Adamda o var ben piyasa fiyatını verdim

Ddr4 de kalmak için o fiyatı veriyorlar
Tamam 16 kart olsun işlemcide hadi 7k olsun para israfı ama hadi olsun. Etti 23, ramler 4 etti sana 27k. Anakartı + diğer parçalarda 5-6 arası de 33k ediyor. Toplu sattığın için kasa halinde 30 a bırakırsın. Kimse gidipte almaz elinde kalır arkadaşın sen piyasaya göre bakıp 40k eder yok bu eder diyosunda kim alcak sence? Tek tek ilana koysa ugrasır ama sonunda cebine 35k civsrı girer ama kasa halinde satığ kurtulmak istiyorsa 30 a razı olcak

Tamam 16 kart olsun işlemcide hadi 7k olsun para israfı ama hadi olsun. Etti 23, ramler 4 etti sana 27k. Anakartı + diğer parçalarda 5-6 arası de 33k ediyor. Toplu sattığın için kasa halinde 30 a bırakırsın. Kimse gidipte almaz elinde kalır arkadaşın sen piyasaya göre bakıp 40k eder yok bu eder diyosunda kim alcak sence? Tek tek ilana koysa ugrasır ama sonunda cebine 35k civsrı girer ama kasa halinde satığ kurtulmak istiyorsa 30 a razı olcak
Herşeyi piyasanın altında fiyata söylüyorsun

Herşeyi piyasanın altında fiyata söylüyorsun
Hocam arkadaş hazır kasa halinde satıyor sen gidip tek tek fiyatlarına bakıyorsun, toplu sattığı için değer kaybediyor. Tek tek satacaksa uğraşssın cebine 35,40 a yakın para girer ama kasa halinde satıyorsa su kasaya 40 verenin aklını öpeyim yerinde olsam kartı ayrı satar kalanı toplu satarım

Geri