Antigravity'e Opus & Sonnet 5.5 Eklenmiş !

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,847
Şükür sonunda yan modelleri güncellemişler. Kullanan varsa haberi olsun, limitler hakkında bilgim yok ama.
Pro veya Ultra plan kullanıyorsanız erişebilirsiniz, öğrencilere verilen pro planlarda gözükmüyor sanırım, bende de gözükmedi.
Paralı pro kullanıyorsanız erişirsiniz.

Şükür sonunda yan modelleri güncellemişler. Kullanan varsa haberi olsun, limitler hakkında bilgim yok ama.
Pro veya Ultra plan kullanıyorsanız erişebilirsiniz, öğrencilere verilen pro planlarda gözükmüyor sanırım, bende de gözükmedi.
yarabbi şükür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ufak bir dipnot sakın ola somnet 5.5 kullanmayın leşoğlu leş model

Öğrencilere verilen indirimli Proda var mı acaba? Deneyen varsa bilgilendirsin iyi olur, ben hala ücretsiz olandayım.

Bu internette sattıkları gemini pro modellerinde antigravity yok değil mi?

1791074215827.webp

300 liraya 18 ay muhabbeti

bu uygulama neresi ücretli? kullanacağım da bilgim yok.

Öğrencilere verilende 4.5 var uzun süredir ama çok çok az token veriyor opusda 2 dk çalıştırınca bitiyor.Aynı token miktarı mı acaba paid versiyonunda da

abi bu claude beni internet korsanı yaptı :D

olum 3 satır cümle var zaten okusana :kekw:
Okudum zaten de öğrencilere verilen Pro plan dediğin ücretsiz olan mı %79 indirimli olan mı? İndirimli olan paid bir plan sonuçta az da olsa ödeniyor birşeyler o yüzden belki onda vardır diye sordum.

olum 3 satır cümle var zaten okusana :kekw:
anlaşamadık hocam sendeki pro paketi tamamen ücretsiz olup yt premium içermeyen paket mi?
yoksa indirimli olup yt premium içeren paket mi?
ikisi de pro ama farklılar

edit:sendeki paketin hangisi olduğunu bilmiyorsan youtube premium var mı yok mu teyit edersin

Son düzenleme:
Geri