telefona apk olarak mı indirdiniz?Arkadaslar aptoide den dıscord indirdimde yayımcıya baktım discordun şirketi yayımlamış üstündede güvenli diye belirtilmiş indirdim girdimde sizce vırus varmıdır
Evettelefona apk olarak mı indirdiniz?
Olma ihtimali var en son bi tane maç izleme uygulaması banka hesaplarını patlatmıştı
Maç izleme uygulaması indirmedimki ben onlar zaten indirilmezOlma ihtimali var en son bi tane maç izleme uygulaması banka hesaplarını patlatmıştı
Rahat olabilirsin, Aptoide güvenilir bir uygulama zaten. Yakın zamanda Play Store'a rakip bile oldu.Allah razı olsun baktımda zaten programda 500m+ indirme almış discord. Ve aptoide programınıda samsungdan tarattım sorun goremedim chatgpt falanda sordum güvenilir dedi
techolay.net
çok teşekkür ederim bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürlerRahat olabilirsin, Aptoide güvenilir bir uygulama zaten. Yakın zamanda Play Store'a rakip bile oldu.
![]()
Aptoide, Google Play Store’daki İlk Rakip Mağaza Oldu - Techolay
Aptoide, Google Play Store üzerinden doğrudan sunulan ilk alternatif Android uygulama mağazası oldu. Böylece kullanıcılar, yıllardır Android tarafında mümküntecholay.net