PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 791
Bence şunlar 6600xt ve 3060 olanlar
2. tabii ki yapay zekaya danisabilirsin daha hizli cevap içinuyguna ürün bulmak mesele iken bir de bir sürü detaydan bahsediyorsunuz bahsettiğim gibi 20.000 TL’ye bu iki sistemden hangisi alınır onun cevabını arıyorum öncelikle diğer detay ve bilgilendirmeleriniz faydalı testler vesaire kabul eder ise çok gerekli ise rica ederiz arkadaştan bu iki sistemden hangisi mantıklı arkadaşlar haber bekliyor alacak mısınız diye sadece kasaların fiyatı 20.000 diye https://shbd.io/s/vfJzXbkP ikinci sistem ise https://shbd.io/s/sjQiEvnB
İkisini de aynı ekran kartı mevcut işlemcilerinde birinde sonunda G takısı var birinci olan 256 GB hard disk olarak verecek fakat birinci olanda aynı zamanda kulaklık klavye fare de mevcut kulaklığı 6000 TL’ye aldım diyor ikinci olanda belki monitör daha iyi anlayamadım2. tabii ki yapay zekaya danisabilirsin daha hizli cevap için
kral sen galiba hiç anlamıyorsun bu işlerden herneyse kutuları var digeririn ilkinin işlemcisi çöp 2. işlemci gayet iyi 256gb hdd ne ayrıca SSD olması lazimİkisini de aynı ekran kartı mevcut işlemcilerinde birinde sonunda G takısı var birinci olan 256 GB hard disk olarak verecek fakat birinci olanda aynı zamanda kulaklık klavye fare de mevcut kulaklığı 6000 TL’ye aldım diyor ikinci olanda belki monitör daha iyi anlayamadım
Doğru anlamıyorum yeni nesiller hakkında bilgim var 7500 F ekran kartlarında da RT X 5050 ve sonrası AMD 90 60 Xt vs bu nedenlerden dolayı geçmişteki sistemleri sizler gibi bilen uzman arkadaşlara danışıyorum bu iki sistemin işlemcisini ChatGPT’ye sordum biri 32 MB ön bellek birisi 16 MB ön bellek birisi pcle 3.0 diğeri 4.0 ayrıca sonunda G takısı olan dahili grafik birimine sahipkral sen galiba hiç anlamıyorsun bu işlerden herneyse kutuları var digeririn ilkinin işlemcisi çöp 2. işlemci gayet iyi 256gb hdd ne ayrıca SSD olması lazim
dahili grafiği napcan kanki 5600 daha iyi diyorum işte furmark testi yapicaksin ekran kartina fan eğrisi çok olmamalı ve sıcaklık 70 dereceyi gecmesin temp 75 sınır bana göre tabii ilk kullanicisindan alicaksin faturasi olacak nakit alisveris degil ibandan yapmani oneririm WhatsApp konusmalarini silme alacak zamanı gittiğinde kasayı kokla yanık kokusu sigara kokusu var mı diye varsa sakın alma sigara kokusu çıkmaz sonra HDD değil ssd al çünkü bu paralara var sağlık testi yap ssdye 80 altı sağlığı varsa pazarlık yap işlemci ve ram testleri icin OCCT programını kullan monitörde ölü piksel ghosting problemi var mı ona bak varsa yine pazarlık iste klavye mouse alıyorsan tuşları tek tek dene internet siteleri mevcut coil whine (bobin ağlaması) problemi varsa yani uğultu sesi ya pazarlık yap ya da alma ben aldım arada rahatsız ediyor ama bozmaz fazla kasanın kozmetiğine bak kutularin içeriğine bak aldıktan sonra kule tipi tak kafan rahat olsun bunun dışında artık gerisi şansına kalmış bunun dışında adama de oyun yükle geldiğimde test edicem diye oyun oyna internet kafedeymis gibi değil test et o sıra adamla sohbet et bilgisayarı 2-3 kere kapat aç yapıp oyuna gir ramde sorun var mı anlarsın adama da yapmak istediğini söyle adam aceleci davraniyorsa aliyosan al gibi hitamlarda bulunursa test yapmanı istemezse alma çık bu kadar.Doğru anlamıyorum yeni nesiller hakkında bilgim var 7500 F ekran kartlarında da RT X 5050 ve sonrası AMD 90 60 Xt vs bu nedenlerden dolayı geçmişteki sistemleri sizler gibi bilen uzman arkadaşlara danışıyorum bu iki sistemin işlemcisini ChatGPT’ye sordum biri 32 MB ön bellek birisi 16 MB ön bellek birisi pcle 3.0 diğeri 4.0 ayrıca sonunda G takısı olan dahili grafik birimine sahip