stalkerreborn
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Nasıl alıyosunuz böyleAydi hocamın meşhur sözü hiç çıkmıyor aklımdan. Depo işi gönül işi
Nasıl alıyosunuz böyleAydi hocamın meşhur sözü hiç çıkmıyor aklımdan. Depo işi gönül işi
SD kart baya iyi yakalamışsın ben Nisan'da 3400₺ e 9 taksit ile almıştım saat kaç gibi düştü bu
Sabaha karşı düştü uyandım bir bakayım depoya dedim o an gördüm aldımSD kart baya iyi yakalamışsın ben Nisan'da 3400₺ e 9 taksit ile almıştım saat kaç gibi düştü bu
Adamlar bize kaptırmamak için bot yapıyor neden bize nasiplendirsinler ki?bot konusu merak konusu gerçekten bizde nasiplensek yardımcı olan olsa
ne manueli botla bile alınmıyorBu konu açılmadan önce manuel çok iyi şeyler alınabiliyordu sağolsunlar ortalığı dağıttılar. Şimdi neredeyse manuel hiç bir şey alamazsın artık.
Keşke bot işlerinden anlasam da uğraşmasam hafta sonu diye geç yattım o ara gördümsabahın 6 sında 7/24 bot çalıştıran demek sensin gönül işi degildir bot işidir o
bugun 05.44te gelenide almışsındır![]()
Abi alınmaz hp ya sonra tonere hayvan gibi her ay para ödemek zorunda kalıyorsunHP Laser 150nw Renkli Tek Fonksiyonlu Network Wi-Fi Lazer Yazıcı (4ZB95A)
8.986,40 TL - Şu ana kadar en ucuz - (%37 indirim) → Akakçe'de ara
![]()