Ondan sonra da firma kalksın gitsin ülkeden sen de ülkenin esnafının insafına kal. Ayrıca ben kimseye iptal et demiyorum ben etik olmadığını düşünüyorum ve iptal ettim sadece bu.Banane kardeşim git ötede iptal et. Bu firmalara kim vuruyorsa allah razı olsun
O başarılı olanlar ama... aslında onun kaç katı daha fazlaNasıl yaptın ki kodlar hemen bitiyor 24 bin indirmek için 120 tane kod girmen lazim
boyle bir hatanin herhangi bir ulkede suistimal edilecegini dusunuyorumOndan sonra da firma kalksın gitsin ülkeden sen de ülkenin esnafının insafına kal.
Hocam ilk prime alışverişine özel 300TL'lik kodu da kullandın mı?Kullansam mı 3 kod girdim 2 kod daha gelse alıcaktım ama böyle mi alsam acaba gidecek gibi duruyor bunlarda
Geçersiz kart ile ödemeyi yapın, başka kod gelirse sepette eklersiniz, sonra tekrar geçersiz kartla ödeme yaparsınız, indirim düşmüş olur yine, kod da güme gitmemiş olurKullansam mı 3 kod girdim 2 kod daha gelse alıcaktım ama böyle mi alsam acaba gidecek gibi duruyor bunlarda
ise yarayan kodlari not alcak bot yapsaydin biz de şenlenirdik be abi dfhljkbasdlkjgfsO başarılı olanlar ama... aslında onun kaç katı daha fazla
Kodu söyler misinHocam ilk prime alışverişine özel 300TL'lik kodu da kullandın mı?
O kod prime ile ilk alisverise mi ne öyle birsey kod kısmında gözüküyor bir şey yazmak gerekmiyorKodu söyler misin
Hesapta tanımlı olması gerekiyor. PRIME1Kodu söyler misin
Sepetten kodu aktif et, sonra o ürüne tekrar ödeme yap, yine yapamayacak fakat genel toplam düşmüş olacakNIHAN10
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ödemesi hata vermiş bir ürüne tekrar kod eklenmiyor mu?