𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,033
Dün gece çok şey yaşandıkodu boşverelim madem bitti. ürün tavsiyesi alalım bence
Dün gece çok şey yaşandıkodu boşverelim madem bitti. ürün tavsiyesi alalım bence
Birini Amazondan aldım birini Defactodan aldım. İkiside sözde kargoya verildi. Akşam sisteme geçirirlerse gelir diye düşünüyorunGece yarısıydi alınanlarkod bitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kargoya verildi bugün teslimat var gelirse Süper olur
Benimki tesisten ayrıldı yazıyor bakalım gelirse mukBirini Amazondan aldım birini Defactodan aldım. İkiside sözde kargoya verildi. Akşam sisteme geçirirlerse gelir diye düşünüyorun
hocam tamam şunu diyince içim yanıyor yavDün gece çok şey yaşandıkodlar silindi sepetten herkes pes etti sonra bir dalga daha geldi
ne aldınız hocamBenimki tesisten ayrıldı yazıyor bakalım gelirse muk
Hocam sen ne aldın?Benimki tesisten ayrıldı yazıyor bakalım gelirse muk
benimde içim yandı dflhjhocam tamam şunu diyince içim yanıyor yavson dakika gelmiştim ben kodlara tam alcaktım bittiler
zerre hareket yok benimkilerde oysa çok da ucuza almamıştım 1350 tl verdim termosaBenimki tesisten ayrıldı yazıyor bakalım gelirse muk
Nutella'dan iyi midir?https://www.amazon.com.tr/Milka-Spread-Fındıklı-Sürülebilir-Çikolata/dp/B0DFMK28TV/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1XJN7A7B5PI59&dib=eyJ2IjoiMSJ9.I8OExay3bdWlY-3t2Z7S2eXflbr9wKVVyywrD90P0a0tAHCVxK3XSgTfwrH5_ETHeXRAqawjBMbMWdZLDP-sMRoH34eIbQRchhn9XQNyW-89Dj5tURm7Lk_TMCOi47-TaRBDNQwTUgYNHuR07zLVBY7SVPDgXQAI8CE1zwqf3IrxjcPbKRWneQ6-q_XwXnrJ11XCyENM0vFAm84PqjaBGsJ_Jjf8Hnm6i9Xb2xFXQVRXilOJM65gPAWvUlDJPi5u_oMhYk4EwWdoL_QnN2sqtyL8PsDiNBEJuZIpZ620.m3DfxVMLFDxzZQpBz2GRihqB25EmIlr1C-B3xSHLap8&dib_tag=se&keywords=milka&qid=1791192383&sprefix=milka,aps,159&sr=8-1 sevenler için paylaşıyorum milka sürülebilir çikolata 3 al 2 öde ile 300tlye denk geliyor.
Karşılaştırma yapacak kadar gurmesi değilim ama bu ürünü daha önce 2-3 kutu bitirecek şekilde kullandım, dandik hissettirmiyor. Palm yağı yok. Waffle hamuru üzerine sürdüğümde çok keyifli olmuştu.Nutella'dan iyi midir?