Csfloat Çekim Yaparken Hangi Hesabı Kullanmalıyım

Peki ben ararlarsa ne diyeyim kanka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana kelebek gamme dopler emrald çıkmıştı

Oyundaki sanal eşyanı Csfloat üzerinden sattığını, şimdi de bu parayı çektiğini söyleyeceksin bu kadar.

Yani parama çökmeler veya beni biseyle suçlamazlar dimi sonuçta ilk defa çekecem

Niye parana çöksünler? Devlet gerek görürse usulüne göre parasını keser o kadar.
Parayı çektikten sonra banka seni her türlü arar, izah edersin durumunu.
Herhangi bir vergi vs çıkmazsa da gelecekte kesin çıkmaz diye düşünme. Bir kaç sene sonra devlet senden bu paranın vergisini ödemeni isteyebilir.
Yalnız tüm parayı hesabına çekmeden önce bir 1000-2000 TL kadar çekim yap deneme amaçlı, para hesabına geliyor mu falan diye.
Ondan sonra çekersin tüm parayı.

Niye parana çöksünler? Devlet gerek görürse usulüne göre parasını keser o kadar.
Parayı çektikten sonra banka seni her türlü arar, izah edersin durumunu.
Herhangi bir vergi vs çıkmazsa da gelecekte kesin çıkmaz diye düşünme. Bir kaç sene sonra devlet senden bu paranın vergisini ödemeni isteyebilir.
Yalnız tüm parayı hesabına çekmeden önce bir 1000-2000 TL kadar çekim yap deneme amaçlı, para hesabına geliyor mu falan diye.
Ondan sonra çekersin tüm parayı.
Kanka anladım sağol denemeye gerek varmı ya çek gitsin hepsini 3 4 gün bekleyeceğiz bide isim soy isim Türkçe harfler olmayacak şekilde büyük harhlerle yazdım tamam galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,155
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri