Öneri Amazon Prime Alışveriş Festivali

Stanley termosların kutusu yok. Üstündeki kağıttan başka korumaları yok maalesef. Daha önce amazondan aldığımda kendi paketleriyle göndermişlerdi. Baya korunaklı olarak tabi içine kağıt falan tıkmışlar sallanmasın diye. Aynı şekilde HepsiBurada da o şekilde gönderdi. Orijinal kutu diye bir şey yok stanley de.
zaten amazondan alınan stanleyler stanley garantisizmiş

Havalandırma menfezlerini kapatmak hiç iyi olmuyor. Klimayı açamazsın , sıcak hava veremezsin direk batarya ömrünü yer.
Vantuzlu olanlar daha iyi. Direksiyonun sol tarafına konumlandır en azından çıta biraz gölge yapar. Yazın da menfeze doğru uzatırsın klimadan soğuk hava gelir telefon ısınmaz. O yüzden uzatmalı vantuzlulardan almak daha iyi.
Alttakini 2 sene önce birine hediye almıştım. Aldığı gün taktı hiç çıkarmadı bu zamana kadar. Düşme sarkma falanda yapmadı.
hocam araba peugeot rıfter gt ondan ön konolda ceza vs birde dikkat vs dağıtır odan bşka ne var çözüm olarak acaba

Ben indirimlerle ayakkabı aldım. Lekeli ayakkabı geldi. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Parasını da iade ettiler. Zaten bedava gibiydi. Şimdi bedava oldu 😅

Ekler

• 91818.webp
    91818.webp
    739.4 KB · Hit: 106
Yok mu indirim falan bu nasıl prime haftası

Geldiğinde böyleydi. Sildim ama dikkatli bakınca hala var. Çok önemli değil
Babacım beyaz bez ayakkabı alınır mı sen dışarı çıktığında ayağın etraftaki tozları emecek 1 hafta içerisinde grileşecek bi de sen kirli ayakkabıya razı olmuşsun yapmayın etmeyin iade edin şunu

Babacım beyaz bez ayakkabı alınır mı sen dışarı çıktığında ayağın etraftaki tozları emecek 1 hafta içerisinde grileşecek bi de sen kirli ayakkabıya razı olmuşsun yapmayın etmeyin iade edin şunu
Bro bende çok ayakkabı var. Kombin yapıyorum. Grilesiyor ama çirkin seviyede değil. Bu modelin 2si vardı 7 sene giydim. Bu 4. serisi bu modeli beğeniyorum. Çamaşır makinada da yıkanıyor. Farklı renklerde 1k oynuyor. Zaten bedavaya geldi. 😅 Silince de geçti. Ama Amazon ucuz aldık diye iade ürün yada hafif Lekeli göndermesi beni üzüyor. Tozlu kutulara alıştık zaten.

Ekler

• 91923.webp
    91923.webp
    845.2 KB · Hit: 32
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,415
Üyeler
204,707