3 OLED Monitörden Hangisi Secilmeli?

Samsung G81SF 4K 27" monitörün kaplamasından dolayı biraz rahatsız oldum ve sattım. 25 bine zor sattım açıkçası. Şimdi ise bugün XG27AQWMG 2K elime ulaştı, monitör gayet güzel fakat ikisini de görmüş biri olarak rahatlıkla sizlere öneride bulunabilirim.
4K 27" ve glossy kaplama oled almanızı önerrim. Muhtemelen çağ atlarsınız. Bu monitörde eksikliğini hissettiğim tek şey 4K 27"teki keskinlik oldu.

Samsung G81SF 4K 27" monitörün kaplamasından dolayı biraz rahatsız oldum ve sattım. 25 bine zor sattım açıkçası. Şimdi ise bugün XG27AQWMG 2K elime ulaştı, monitör gayet güzel fakat ikisini de görmüş biri olarak rahatlıkla sizlere öneride bulunabilirim.
4K 27" ve glossy kaplama oled almanızı önerrim. Muhtemelen çağ atlarsınız. Bu monitörde eksikliğini hissettiğim tek şey 4K 27"teki keskinlik oldu.
su 2 tanesinden birini alıcam

1.
2. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...mqteof&adj_campaign=akakce&mwebtoapp=1&v=1.66

Masaya yakınsan 27" 4K şiddetle tavsiye ederim dediğim gibi. Benim sistem yetse ben 4K 27"ten şaşmazdım ama Playstation uzaklığında oynuyorsan 32" tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,348
Üyeler
204,690
Son üye
Oğuzhan.01
Geri