Gta San Devinitive Steamdan Açınca Böyle Hata Alıyorum Çözümü Nedir ?

Reaksiyon skoru
4
GTA SAN DEVİNİTİVE STEAMDAN AÇINCA BÖYLE HATA ALIYORUM ÇÖZÜMÜ NEDİR ?
EKRAN KARTIM İNTEL ARC B580
İŞLEMCİM İNTEL ULTRA 5 225F

Ekler

• WhatsApp Image 2026-10-04 at 18.00.36.webp
    WhatsApp Image 2026-10-04 at 18.00.36.webp
    197.8 KB · Hit: 42
Bağlantıda önerdiklerimi uygularak sisteminizi güncelleyin. Ayrıca BIOS ve Wintoys ayarlarını da yapın.

Intel ekran kartı sürücülerinin desteklediğinden de emin olun. Maalesef Intel'in böyle bir sorunu var. Eğer sürücü desteği yoksa, çoğu oyunu çalıştırmıyor.

GTA SAN DEVİNİTİVE STEAMDAN AÇINCA BÖYLE HATA ALIYORUM ÇÖZÜMÜ NEDİR ?
EKRAN KARTIM İNTEL ARC B580
İŞLEMCİM İNTEL ULTRA 5 225F

Hocam fotoğraftaki 0x887A0020 kodu, Microsoft belgelerinde DXGI_ERROR_DRIVER_INTERNAL_ERROR olarak geçiyor. Grafik sürücüsü bir sorunla karşılaşmış; bu kod tek başına ekran kartının arızalı olduğunu veya oyunun desteklenmediğini kanıtlamaz:

Önce oyunu kapatıp Steam Kütüphanesi > oyuna sağ tık > Özellikler > Yüklü Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yolunu deneyebilirsin. Steam bunu çökme sorunlarında kontrol adımı olarak öneriyor; kesin çözüm diye söylemiyorum. Mod/Türkçe yama varsa belirt, doğrulama değiştirilmiş oyun dosyalarını yeniden indirebilir:

Intel grafik sürücünün tam sürüm numarası ne? Windows 10 mu 11 mi kullanıyorsun ve diğer oyunlar normal açılıyor mu? Ayrıca bu oyuna mod/yama veya Steam başlatma seçeneği ekledin mi? Bunlarla sorunu oyuna özgü mü, daha genel mi ayırabiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,750
Üyeler
204,516
Son üye
Cmpxy
Geri