Android Reklamsız Ücretsiz Pdf Tarama Programı Yaptım Pdf Tarayıcı: Scanova

Elinize sağlık. Siyah beyaz çıktıda gri üzeri beyaz yazıların olduğu bir kısım vardı. Oto düzeltme o kısmı bir hayli bozuyor. Mesela oto düzeltmenin müdahale edemeyeceği alanlar seçebilsek güzel olabilir.
çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için. kameradan fotoğraf çektikten sonra düzeltme kısmı ya tamamen kapatılıyor ya da tamamen açılıyor bir kaç bozulma olabiliyor açıldığında bu sorunu çözmek için yapay zekayı kullanmayı düşündüm ancak telefona entegre ettiğimde telefon çok ısınıyor kendi içinde kullandığı için çünkü internetsiz bi uygulama tamamen, sunucu açıp oradan düzeltme yaptırsamda bu sefer kendi verdiğim veri güvenliğini arada riske etmiş oluyorum ama o konu ile alakalı kesinlikle bir çözüm alıcam tam olarak nasıl bir bozulma yaşattığına dair bana görsel bişi paylaşma şansınız varmıdır rica etsem

Başka ince yazılı dosyada çok daha belli ancak şimdilik bunu çektim. Vocabulary yazısı ince olsa okunmayacak oluyor hocam uzunlamasına gri şeritleri vs kumluyor. Genel tarama programlarıyla alakalı bir durum zaten ancak otomatik düzeltmenin uygulanmayacağı bir bölüm seçebilme gibi bir şey getirilse güzel olur.

Ekler

• 1000046747.webp
    1000046747.webp
    300.9 KB · Hit: 38
  • 1000046748.webp
    1000046748.webp
    329.5 KB · Hit: 39
Başka ince yazılı dosyada çok daha belli ancak şimdilik bunu çektim. Vocabulary yazısı ince olsa okunmayacak oluyor hocam uzunlamasına gri şeritleri vs kumluyor. Genel tarama programlarıyla alakalı bir durum zaten ancak otomatik düzeltmenin uygulanmayacağı bir bölüm seçebilme gibi bir şey getirilse güzel olur.
görselleri detaylıca inceledim dediğinizde sonuna kadar haklısınız telefonda daha belirgin oluyor bilgisayar gibi ortamlarda büyük ekranda açınca bu durum biraz daha azalıyor sanırsam, google ml kit kullandıgım için kamera kısmına müdahale edemiyorum ancak google a bu konu ile alakalı hata raporu çıkartıyorum en geç yarına kadar onlara göndermiş olucam. çok teşekkür ederim geri bildirimin için başka gördüğün eksiler olmasını önerdiğin şeyler varsa sevinirim

güncelleme

arkadaşlar bakmakla kalmayın deneyin beğenmediklerinizi söyleyin eksikleri bildirin bunlar sizin çok kısa vaktinizi benim ise düzeltmek için büyük vakitlerimi alacak bunuda benden esirgemeyin

Selam,

Piyasada iki sayfa evrak taratmak için yıllık 500 TL abonelik dayatan, tam acil bir işiniz varken 30 saniyelik geçilmez video reklam fırlatan ve en kötüsü de kimlik fotokopilerini yabancı bulut sunucularına depolayan popüler tarayıcılardan bıkıp kolları sıvadım.

Kendi günlük işlerimde, iş yerinde ve acil durumlarda arkama bakmadan güvenle kullanabileceğim PDF Scanova'yı geliştirdim.

Uygulamanın mantığı çok basit: Gereksiz hiçbir şey yok, işini kusursuz ve anında yapan bir tarayıcı var.

📲 Google Play İndirme Bağlantısı:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pandamstudio.pdfscanova

Neler Sunuyor Uygulamamız :

• 🔒 %100 Çevrimdışı & Sıfır İnternet İzni (Mutlak Gizlilik):

Uygulamanın Android manifest dosyasında internet izni dahi tanımlı değil. Taradığınız hiçbir kimlik, ehliyet, tapu veya şirket sözleşmesi hiçbir sunucuya yüklenemez; her şey tamamen cihazınızın kendi güvenli belleğinde işlenir ve saklanır.
  • 🛡️ Canlı Güvenlik Filigranı (Kimlik Hırsızlığına Karşı Kalkan):

Bir yere kimlik veya ehliyet fotokopisi gönderirken en büyük korku belgenin başka işlerde kullanılmasıdır. Scanova ile taranan belgenin üzerine tek tıkla "Yalnızca X işlemi içindir - Tarih" şeklinde canlı güvenlik filigranı basabilir, kötü niyetli kullanımı kaynağında engelleyebilirsiniz.
  • 📐 Akıllı Kenar Algılama & Otomatik Perspektif Düzeltme:

Masanın üzerinde eğik duran bir faturayı veya kitabı yamuk çekseniz bile kenarları milimetrik olarak yakalar, perspektifi düzeltir ve sanki profesyonel bir masaüstü tarayıcıdan çıkmış gibi hizalar.
  • 🎨 Yüksek Kontrastlı Evrak Filtreleri:

Resmi yazışmalar için yüksek kontrastlı net Siyah-Beyaz modu, renkli ders notları için canlı renk modu veya soluk mürekkepleri okunur kılan gri tonlama seçenekleriyle belgeleri cam gibi netleştirir.
  • 📑 Çoklu Sayfa Tarama & Hızlı PDF Birleştirme:

Onlarca sayfalık evrak veya ders notunu seri çekimle art arda tarayabilir; sayfaları sürükleyip bırakarak sıralayabilir, dilediğinizi silip tek tıkla derli toplu tek bir PDF dosyasına dönüştürebilirsiniz.
  • 🪶 Tüy Sıklet Performans (Sadece 8.5 MB):

100-200 MB'lık hantal, telefonu ısıtan ve arka planda pili sömüren uygulamaların aksine telefonunuzda yer kaplamaz, eski model cihazlarda dahi yarım saniyede anında açılır.
  • 🌙 Göz Yormayan Modern Arayüz:

Gereksiz menü kalabalığı barındırmaz; aç, tara, PDF yap ve paylaş mantığıyla çalışır.
  • 🚫 Sıfır Reklam, Sıfır Abonelik Tuzağı:

Ekrana fırlayan video reklamlar, sayaçlar, "3 gün ücretsiz sonra yıllık 400 TL" tuzakları kesinlikle yoktur.
📲 Google Play İndirme Bağlantısı:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pandamstudio.pdfscanova

Bağımsız bir yerli geliştirici olarak sizlerin geri bildirimleri benim için her şeyden önemli. Uygulamayı kurup hızını, arayüzünü ve tarama kalitesini deneyimledikten sonra eksik gördüğünüz, "Şu da eklenirse mükemmel olur" dediğiniz her şeyi lütfen bu konu altından acımasızca yazın.

Destek olmak adına Play Store üzerinden bırakacağınız samimi yorum ve puanlar için şimdiden çok teşekkür ederim!
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Senden Allah Razı olsun kardeşim bugün ofiste tarayıcı bir türlü bağlanmadı hemen aklıma sen geldin 1 dakika bile sürmeden hemen taradım yolladım

Senden Allah Razı olsun kardeşim bugün ofiste tarayıcı bir türlü bağlanmadı hemen aklıma sen geldin 1 dakika bile sürmeden hemen taradım yolladım
valla sizin en ufak bir işinizi bile çözebildiysem ne mutlu bana gerçekten mutlu ettiniz beni :) asıl ben teşekkür ederim

Teşekkürler. Başarılarının devamını dilerim

Eline sağlık dostum tebrik ederim. Ancak rakibin büyük WhatsApptan direkt taranmış belge gönderilmeye başlandı.

Eline sağlık dostum tebrik ederim. Ancak rakibin büyük WhatsApptan direkt taranmış belge gönderilmeye başlandı.
çok teşekkür ederim. aynı kamera sistemini kullanıyoruz ekstra özellikler mevcut bendekinde yani kesin olarak diyebilirim ki benim uygulama onu paramparça eder :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,221
Üyeler
204,646
Son üye
roronoanebi
Geri