mamis28 80+ Katılım 17 Nisan 2026 Mesajlar 53 Reaksiyon skoru 7 Dün, 00:23 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 keşke benlık olsa nothıng phone için 1 ton laf yemek istemiyorum 3 yıl goturme dusuncesındeyım bi telefonu max
keşke benlık olsa nothıng phone için 1 ton laf yemek istemiyorum 3 yıl goturme dusuncesındeyım bi telefonu max
T Tablet123 80+ Gold Katılım 19 Ekim 2025 Mesajlar 9,428 Reaksiyon skoru 3,771 Dün, 00:58 #15 mamis28 yazmış: kral iyi akşamlar rahatsız ettım kb 2. el samsung m52 alınır mı sence 9k fiyatına Devamı için tıklayın... Gücü fena değil de alma bence, çok kroniği vardı çıktığı dönemde. Ben zamanında sıfır olarak almak amacıyla araştırmıştım sonra riske atmak istemedim. Bütçen varsa güncel sıfır A serileri daha mantıklı zaten her anlamda.
mamis28 yazmış: kral iyi akşamlar rahatsız ettım kb 2. el samsung m52 alınır mı sence 9k fiyatına Devamı için tıklayın... Gücü fena değil de alma bence, çok kroniği vardı çıktığı dönemde. Ben zamanında sıfır olarak almak amacıyla araştırmıştım sonra riske atmak istemedim. Bütçen varsa güncel sıfır A serileri daha mantıklı zaten her anlamda.