Monitör Önerisinde Bulunabilirmisiniz?

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
7500
360hz,400hz bu aralıklarda bütçemi geçmeyecek uzun süre dayanabilecek ölü piksel olduğu zaman sıkıntısız değiştirebileceğim bir monitör arıyorum, ben kendim rampagenin bu monitörünü buldum

bu monitör sizce alınır mı? yoksa daha iyi bu tarz monitör varmı bunun yt de videosunuda izledim, 25-24.5 inç monitörlere bakıyorum yardımcı olursanız iyi olur valla :)

360hz,400hz bu aralıklarda bütçemi geçmeyecek uzun süre dayanabilecek ölü piksel olduğu zaman sıkıntısız değiştirebileceğim bir monitör arıyorum, ben kendim rampagenin bu monitörünü buldum

bu monitör sizce alınır mı? yoksa daha iyi bu tarz monitör varmı bunun yt de videosunuda izledim, 25-24.5 inç monitörlere bakıyorum yardımcı olursanız iyi olur valla :)
abdullah abi bu monitörün videosunu çekmemişmiydi veya yüksek hz li rampage monitör videosu?

abdullah abi bu monitörün videosunu çekmemişmiydi veya yüksek hz li rampage monitör videosu?
çekmişti videoda söylemişti ileri zamanlarda almayı düşünüyorsanız forumda sorun diye ondan soruyorum bu alınır mı? yada farklı bir markanın böyle bu özelliklerde bu fiyata bir monitörü varmı diye soruyom

hz ile kandırıyor bence.

bunların videolarına bakarım tekrar bi karar veririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,182
Üyeler
204,635
Son üye
LRXQ
Geri