9070xt Anormal Artışlar Geliyor

şimdi konuşmayım diyorum ama daha geçen günlerde bile bu fiyattan bu kartlar alınır mı diyenler vardı kime göre millete fikir veriyor bu arkadaşlar almayanlar yine pişman olacak bunlar sayesinde çünkü ikinci eli de aynı oranda artıyor
3 lü troll çetesi diye isim koydum onlara direkt engelleyip geçiyorsunuz bu tipleri

RX 9070 GRE bile 39.999 TL'ye çıkmış şaka gibi. Zamdan önce çıkmış o zaman üretilmiş bir ekran kartı yani.

Arkadaşlar Sabah Bir Forum Sakinimiz Mesaj attı özelden kontrol etim büyük bir şok geçirdim

1791527217466.webp

9070xt ler nereye gidiyor

1791527268927.webp

Xbox'ın yeni melez konsolunun ABD'den sonra en çok sattığı ülke Türkiye olursa şaşırmam.

şimdi konuşmayım diyorum ama daha geçen günlerde bile bu fiyattan bu kartlar alınır mı diyenler vardı kime göre millete fikir veriyor bu arkadaşlar almayanlar yine pişman olacak bunlar sayesinde çünkü ikinci eli de aynı oranda artıyor
Kanka forumda herhangi bir dayanağı olmaksızın ezbere konuşan bir sürü insan var ya bilinçli olarak yapıyorlar insanlar almasın etmesin diye ya da tamamen troller kendilerini komik zannediyorlar bilgisayar başında yağlı parmaklarla yönlendirme yapan jahrein çakmaları. Ülke ekonomisinden çok az bile anlasan neyi en yakın vakitte alırsan o kadar karlı olacağını bilirsin zaten bir de muhalefet yaratıyorlar konularda takılmayın öylelerine. Bir kişi dayanaksız dümdüz bir cümle yazarak bir iddada bulunuyorsa bil ki sallıyordur aşırı fazla denk geliyorum bu tiplere forumda.

savaş mı var hayırdır niye artıyo bunlar

Savaş olan ülkelerden beter durumdayız diyebilir miyiz?

Diyebiliriz. Ukrayna'nın parasıyla TL eşitlendi. Nintendo'da Türkiye mağazası olmadığı için bölge olarak Güney Afrika'yı seçtim. O zaman 1 Güney Afrika randı 2 TL'ydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,171
Üyeler
204,632
Son üye
cavittav
Geri