Lowe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 671
çoğu kişi memnun kaplanın paylaştığı 700 tl lik mousetan sa bu daha iyiAdamım aslan punchta paylaşmış zamanında nedir bunun olayı kullananlar yorumlayabilir mi klasse falan karşılığı nedir pahalı kare mousepad satanlar varya
www.itopya.com
razer daha iyidir. steelseries çok çabuk yıpranıyor bende de vardı çöpe attım. sipariş geçtim bakalım.![]()
Steelseries QCK Heavy Medium 2020 Edition Mouse Pad | ITOPYA
Steelseries QCK Heavy Medium 2020 Edition Mouse Pad En iyi fiyat seçenekleri ile SSMP63836 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bunu kullanıyordum memnundum uzun süre oldu kötü durumda artık yüzeyleri benzer midir acaba?
tavsiye etmiyorum masaya yapışmıyor benim masa tahtadan ondan da olabilir ama bir süre sonra yapışkanı tutmuyor alan kişi en fazla 4 5 ay sonra çöp olacağını bilerek alsın
Speed mi hybrid mi ne diye geçiyor bu viper V3 pro da kullancam
Speed mi hybrid mi hocam bu nasıl ürün aim spirit var hybrid bendetavsiye etmiyorum masaya yapışmıyor benim masa tahtadan ondan da olabilir ama bir süre sonra yapışkanı tutmuyor alan kişi en fazla 4 5 ay sonra çöp olacağını bilerek alsın
hissiyat olarak vs çok iyi ürün ama
Bilmiyorum bu normal mousepad gibi degil hocam a4 kağit kalinliginda gibi dusunebilirsiniz ince sert plastik gibiSpeed mi hybrid mi hocam bu nasıl ürün aim spirit var hybrid bende
ilk sphex modelini kullanmıştım. inceliğinden dolayı mouse pad üzerinde değil de kağıt üzerinde kullanıyorsunuz gibi hissettiriyor. bileğiniz doğrudan sert zemin ile temas halinde. ekstra incelik talebiniz yoksa başka mouse pad modellerine yönelin.