Laptop ve Monitörün Ekranını Ayrı Ayrı Kullanabilir Miyim ?

talisca1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
253
Samsung g65b ve laptopa sahibim. Ekranlarını farklı olarak kullanabilir miyim ? Monitörden oyun oynayıp laptop ekranından bişeyler izlemek istiyorum.

Samsung g65b ve laptopa sahibim. Ekranlarını farklı olarak kullanabilir miyim ? Monitörden oyun oynayıp laptop ekranından bişeyler izlemek istiyorum.
ben yapıyorum öyle hdmi ile bağlayıp oyun oynarken istediğinizi izleyebilirsiniz.

şuan ne görüyorsun hocam 2sindede aynı ekran mı windows kaç?
2 ekranda aynı şuan hocam. w11
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

windows artı p tuşuna bastım monitöre ekran geldi laptop ekranında nasıl bişeyler izlerim

2 ekranda aynı şuan hocam. w11

windows artı p tuşuna bastım monitöre ekran geldi laptop ekranında nasıl bişeyler izlerim
hocam sağ altta görev çubuğunda ses pil simgesi olan bölüme tıkla üstte wifi falan var ordaki seçeneklerde yansıt özelliği var orda ekranı uzak seçeneğini seç

klasör açıyorum laptop ekranındayken açılıyor ama chrome açıyorum normal monitörden açılıyor.

hocam sağ altta görev çubuğunda ses pil simgesi olan bölüme tıkla üstte wifi falan var ordaki seçeneklerde yansıt özelliği var orda ekranı uzak seçeneğini seç
şuan uzat seçili ama

klasör açıyorum laptop ekranındayken açılıyor ama chrome açıyorum normal monitörden açılıyor.
Böyle oluyo hocam

şuan uzat seçili ama

Böyle oluyo hocam
hocam onun sebebi ana ekranı laptop seçmen. görüntü ayarlarına gir monitörü ana ekran yap oyunlar falan monitörde açılsın

hocam onun sebebi ana ekranı laptop seçmen. görüntü ayarlarına gir monitörü ana ekran yap oyunlar falan monitörde açılsın
ana ekran seçiyorum ama laptop ekranı hala 1 monitör 2 seçili oluyo hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,342
Üyeler
204,685
Son üye
lazhakan53
Geri