talisca1903
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 253
Samsung g65b ve laptopa sahibim. Ekranlarını farklı olarak kullanabilir miyim ? Monitörden oyun oynayıp laptop ekranından bişeyler izlemek istiyorum.
ben yapıyorum öyle hdmi ile bağlayıp oyun oynarken istediğinizi izleyebilirsiniz.Samsung g65b ve laptopa sahibim. Ekranlarını farklı olarak kullanabilir miyim ? Monitörden oyun oynayıp laptop ekranından bişeyler izlemek istiyorum.
hdmi ile bağlı hocam şuan. hangi ayarları yapmak lazım ?ben yapıyorum öyle hdmi ile bağlayıp oyun oynarken istediğinizi izleyebilirsiniz.
şuan ne görüyorsun hocam 2sindede aynı ekran mı windows kaç?hdmi ile bağlı hocam şuan. hangi ayarları yapmak lazım ?
2 ekranda aynı şuan hocam. w11şuan ne görüyorsun hocam 2sindede aynı ekran mı windows kaç?
yinele seçiliyse uzatı seçin hocam2 ekranda aynı şuan hocam. w11
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
windows artı p tuşuna bastım monitöre ekran geldi laptop ekranında nasıl bişeyler izlerim
hocam sağ altta görev çubuğunda ses pil simgesi olan bölüme tıkla üstte wifi falan var ordaki seçeneklerde yansıt özelliği var orda ekranı uzak seçeneğini seç2 ekranda aynı şuan hocam. w11
windows artı p tuşuna bastım monitöre ekran geldi laptop ekranında nasıl bişeyler izlerim
şuan uzat seçili amahocam sağ altta görev çubuğunda ses pil simgesi olan bölüme tıkla üstte wifi falan var ordaki seçeneklerde yansıt özelliği var orda ekranı uzak seçeneğini seç
hocam onun sebebi ana ekranı laptop seçmen. görüntü ayarlarına gir monitörü ana ekran yap oyunlar falan monitörde açılsınklasör açıyorum laptop ekranındayken açılıyor ama chrome açıyorum normal monitörden açılıyor.
şuan uzat seçili ama
klasör açıyorum laptop ekranındayken açılıyor ama chrome açıyorum normal monitörden açılıyor.
Böyle oluyo hocam
ana ekran seçiyorum ama laptop ekranı hala 1 monitör 2 seçili oluyo hocamhocam onun sebebi ana ekranı laptop seçmen. görüntü ayarlarına gir monitörü ana ekran yap oyunlar falan monitörde açılsın