Ryzen 7 7800x3d + Rx9070xt + 2x16 6000mhz Cl30 Sistem 120k Ya Alınır mı Sizce?

lprnkc

80+
Reaksiyon skoru
24
1791497467260.webp

9800x3d li var aynı fiyata. Hatta 117'ye bile buldum neredeyse aynı config. Soğutucuyu farklı yerden alırım diyorsan 115.6XX

1791497774494.webp

120 çok gibi taa ama ben fiyat algımı kaybettim bana bakma ama çok güzel parçalar cekmişsin aşırı lüks olmayan kaliteli parçalar alacak olursan hayırlı olsun
Arkadaş için topladım 100k bütçe var dedi, aklıma bu kombo geldi direkt ama umduğum gibi olmadı. Kendim de çok bilgili değilim. Eyvallah hocam

kasa biraz kötü özelleştirebilirsen fena olmaz

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500-rtx-5060-a620am-1tb-ssd-16gb-ram.html Burayı özelleştirin. Diğer kasalara göre en uygunu bu arkadaşıma topladım bende geçen hafta
1791498754767.webp

sağ olasın gerçekten, bu daha çok içime sindi. ama bu soğutucu u işlemciyi tutar mı emin olamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasa biraz kötü özelleştirebilirsen fena olmaz
bu nasıldır hocam hemen hemen aynı galiba

Alıntıyı görüntüle
sağ olasın gerçekten, bu daha çok içime sindi. ama bu soğutucu u işlemciyi tutar mı emin olamadım

10-10 soğutucu değişir eliniz bollaşırsa isterseniz ona göre özelleştirin zaten demonte gelecek hiç takmazsınız

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500-rtx-5060-a620am-1tb-ssd-16gb-ram.html Burayı özelleştirin. Diğer kasalara göre en uygunu bu arkadaşıma topladım bende geçen hafta
125k ya geliyorum hocam şimdiden söyleyeyim soğutmayı fln aynı değerlere alırsanız

Alıntıyı görüntüle

Ramleri değiş hocam Cl 38 micron alma

125k ya geliyorum hocam şimdiden söyleyeyim soğutmayı fln aynı değerlere alırsanız

Ramleri değiş hocam Cl 38 micron alma
cl32 yapsam 5800 fark var hocam bu seviyedeki sistemde aradaki fark hissedilir mi? üstteki yanıtı da anlamadım

10-10 soğutucu değişir eliniz bollaşırsa isterseniz ona göre özelleştirin zaten demonte gelecek hiç takmazsınız
bunu da anlamadım kanka

Soğutucu kısmına yorum yapamıcam bende 7800x3d ile çift kule tipi kullanıyorum. Muhtemelen o tarz bir şey anca adam eder o yüzden soğutucuyu en dandik seçip kalan bütçeyi oraya aktarabilirsiniz.

CL30 olacak diye işlemciyi 9800x3d den 7800x3d ye düşürmeye de gerek yok bence, 38 kafidir. Bu devirde iyi buldun mu bazı şeylerden feragat ediceksin keza 48 gibi absürt bir değer değil seçili olan

Bu arada bu sistemi mağazada dizdirseniz arkadaşınıza belki 2-3 bin daha uygun olabilir. Monitör aldık, 3k indirim yaptılar bize

cl32 yapsam 5800 fark var hocam bu seviyedeki sistemde aradaki fark hissedilir mi? üstteki yanıtı da anlamadım

bunu da anlamadım kanka
sistem çok iyi , soğutucu değişmeniz gerekeceği için en ucuz soğutucuyu alıp dışarıdan yeni bir soğutucu sipariş edersiniz, zaten size montajlı gelmeyecek sökmekle uğraşmayacaksınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,214
Üyeler
204,643
Son üye
realburak
Geri