🔥İndirim Asrock Rx9060 XT Challenger 16gb 30.999 TL Paraf ve Axees 3 Taksit

Yanlış alarm beyler, firma fiyatı en düşüğe çekmeden adama haber salmış, üstüne gitmeyin reisin.
bu arada dfs bilgisayardan konu açarken sıkıntı yok ama sim teknolojiden niye alınmıyor anlamıyorum

Vay babam geldi bizim epik konu. Bu arkadaşı ben eleştirerek delirttim beni engelledi. Benim yerime çıldırtacak bir yiğit var mıdır? :D
Zam gelcek sen ne anlarsın 🫠

Hayır genel zam gelecek gibi genel bir konu açsan daha yararlı olucak böyle konu açtığında bu tepkileri alman çok normal
açtım zaten var konum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 lü troll çetesi gelmiş şaşırtmadı

Millet size troll diyo haberiniz olsun

gerek yok yani 15 bin liralık kart 31.000 tl ye alınmaz bu fiyatlar über saçmalamaya başladı millet kafayı yedi kimse pc pc diye ölmüyor sokakta arz bu kadar mı fazla ki bu fiyatları 2 katına çıkıyor. Ben şahsen pc almak isteyen arkadaşların yerinde olsam beklerdim. bu fiyatları artık bile bile şişirdiklerini düşünüyorum hazır sistemler halen aynı paralara satılıyorken neden ekran kartları 2x 'ledi acaba. uzak durun almayın mecbur düşecek

Bizim millete ne yapsan yeridir. 1 ay önceye kadar 3 ay kullanılmış (Kasım 25 alım) 9060 XT Pure modelini 19K yazmıştım. 13-14-15 çekiyolardı ölücüler. Ne zaman 22k yaptım fiyatı 20K ya sattım. Satmasam 25K çekip 23-24 satarmıştım :D

Böyle konular açarak zam yapan firmaların ekmeğine yağ sürüyorsun bildiğin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,413
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri