haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,586
- Bütçe
- 2500
2.5-3k fiyat bandına en iyi fps mouse olarak ne önerirsin valo cs oynancak
scroll tuşu sağlam mı hocam? radarımdaki mouselardan biri ama tam karar veremedimFareyi 1K Hz kullanmanızı öneririm. En fazla 4K kadar çıkın, ama gerek yok işlemciyi yormak dışında bir artısı yok.
![]()
Darmoshark M3 Ultra Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Mirliva veya Videoyun kodu ile küçük bir indirim de kullanabilirsiniz.
Ben size önceki konuda bütçe ₺4000 çıkıyorsa iki tane ürün önermiştim. Kafam rahat etsin diyorsanız onları alın.scroll tuşu sağlam mı hocam? radarımdaki mouselardan biri ama tam karar veremedim
meyergaming.com
A9 pro max 2.0 nasıl dragonfly ile kıyaslanın m3 ultra nasıldırBen size önceki konuda bütçe ₺4000 çıkıyorsa iki tane ürün önermiştim. Kafam rahat etsin diyorsanız onları alın.
![]()
VGN Dragonfly Y2 Master Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse
VGN Dragonfly Y2 Master Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
![]()
ATK Dragonfly A9 Air Series Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Onun dışında bu ürünleri uzun süre kullanmayacağımdan, scroll hakkında bir şey diyemem. Scroll hakkında en çok sorun yaşayan marka Razer. Ona rağmen halen insanlar gidip Razer alıyor yani.
Dİğer mouselarla kıyaslayınca ne farkı varFareyi 1K Hz kullanmanızı öneririm. En fazla 4K kadar çıkın, ama gerek yok işlemciyi yormak dışında bir artısı yok.
![]()
Darmoshark M3 Ultra Wireless Mouse
Mirliva veya Videoyun kodu ile küçük bir indirim de kullanabilirsiniz.
hocam karar veremedim darmoshark için malzemesi dandik demişlerBen size önceki konuda bütçe ₺4000 çıkıyorsa iki tane ürün önermiştim. Kafam rahat etsin diyorsanız onları alın.
![]()
VGN Dragonfly Y2 Master Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
![]()
ATK Dragonfly A9 Air Series Wireless Mouse
Onun dışında bu ürünleri uzun süre kullanmayacağımdan, scroll hakkında bir şey diyemem. Scroll hakkında en çok sorun yaşayan marka Razer. Ona rağmen halen insanlar gidip Razer alıyor yani.
Beken esports mcusuna para vermem ben ya. Giriş seviyesi ürünlerde iyi anılan bir mcu değil. Yani üst seviye mcusuna da güvenmem. Bu arada belirteyim 3950 ultra, extreme gibi şeyler sensör değil. Ultra ve Extreme etiketleri yazılım odaklı iyileştirme var demek. Farklı bir sensör değiller.A9 pro max 2.0 nasıl dragonfly ile kıyaslanın m3 ultra nasıldır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dİğer mouselarla kıyaslayınca ne farkı var
Geçen bende konu açtım 4 k civarı mouse için yorum gelmemiş hiç ne alalım reyiz ne öneriyosunBeken esports mcusuna para vermem ben ya. Giriş seviyesi ürünlerde iyi anılan bir mcu değil. Yani üst seviye mcusuna da güvenmem. Bu arada belirteyim 3950 ultra, extreme gibi şeyler sensör değil. Ultra ve Extreme etiketleri yazılım odaklı iyileştirme var demek. Farklı bir sensör değiller.
ATK A9 Plus hariç bence A9 modelleri alınmaz.
54l15 yeni mcu var daha az pil tüketiyor, 3950 sensörü var.
bilgili birisine benziyorsun <3 relaxed claw tutuyorum yaklaşık 19-20cm elimin büyüklüğü ve rust oynarken daha mutlu edecek bir mouse ihtiyacım var arkadaşa verdiğin tavsiyelere bakıyorum şuan yapay zekaya dün sorduğumda bu mouse önerdi sence iyi midir? Pulsar X2 Crazylight Bruce Lee 85th MediumBeken esports mcusuna para vermem ben ya. Giriş seviyesi ürünlerde iyi anılan bir mcu değil. Yani üst seviye mcusuna da güvenmem. Bu arada belirteyim 3950 ultra, extreme gibi şeyler sensör değil. Ultra ve Extreme etiketleri yazılım odaklı iyileştirme var demek. Farklı bir sensör değiller.
ATK A9 Plus hariç bence A9 modelleri alınmaz.
54l15 yeni mcu var daha az pil tüketiyor, 3950 sensörü var.
Sensörü konusunda bir fikrim yok. Pixart 3950 sensörüne benzer değerleri var. Ama diğer özellikleri güzel, hoşunuza gittiyse alınabilir.bilgili birisine benziyorsun <3 relaxed claw tutuyorum yaklaşık 19-20cm elimin büyüklüğü ve rust oynarken daha mutlu edecek bir mouse ihtiyacım var arkadaşa verdiğin tavsiyelere bakıyorum şuan yapay zekaya dün sorduğumda bu mouse önerdi sence iyi midir? Pulsar X2 Crazylight Bruce Lee 85th Medium
Kendim de kullanıyorum bu ürünü öneririm. KEYMO kodu ile küçük bir indirim de elde edebilirsiniz.Geçen bende konu açtım 4 k civarı mouse için yorum gelmemiş hiç ne alalım reyiz ne öneriyosun
meyergaming.com
Sen kullanıyosan iyidir hocam onu anladım benSensörü konusunda bir fikrim yok. Pixart 3950 sensörüne benzer değerleri var. Ama diğer özellikleri güzel, hoşunuza gittiyse alınabilir.
Kendim de kullanıyorum bu ürünü öneririm. KEYMO kodu ile küçük bir indirim de elde edebilirsiniz.
![]()
Alıntıyı görüntüle
Hocam birde mouse pad varmı ya önerebilceiğinSensörü konusunda bir fikrim yok. Pixart 3950 sensörüne benzer değerleri var. Ama diğer özellikleri güzel, hoşunuza gittiyse alınabilir.
Kendim de kullanıyorum bu ürünü öneririm. KEYMO kodu ile küçük bir indirim de elde edebilirsiniz.
![]()
Alıntıyı görüntüle
Bütçen yetiyorsa Wraith üzerinden AKT veya Wraith kendi mousepadleri (kare olanlar ₺1300-1600 arası) öneririm. Hybrid yüzey önerimdir.Sen kullanıyosan iyidir hocam onu anladım ben
Hocam birde mouse pad varmı ya önerebilceiğin
Seninki hangisi hocam şimdi ben pek anlamadım. Kusura bakmaBütçen yetiyorsa Wraith üzerinden AKT veya Wraith kendi mousepadleri (kare olanlar ₺1300-1600 arası) öneririm. Hybrid yüzey önerimdir.
Bütçen düşük ve kare istiyorsan şu ürünün indirimi var. Şu an ve rahat 1-3 haftadır test ediyorum güzel.
En uygun fiyatlı modelleri attım. Blitz ve Longteng iki tane modelleri ₺700-900 arası geziyor. Hybrid yüzey CS2 ve Valorant'da daha ideal. Ama tırtıklı bir yüzeyi var. Yine de ben KlasseGear'ın, diğer hybridlere göre biraz daha speed kaçtığını düşünüyorum. Yani rahatsız etmez. Speed yüzey ise tırtıklı bir yapısı yok ve kaplaması hybride göre daha uzun ömürlü oluyor diyeyim. Ben speedi çok sevdiğimi söyleyemem.
Geniş istiyorsan yüksek bütçede ürün önermem. Yine de Kensei şu ürünlerine bakılabilir.
Veya uygun bir şey istiyorsan da Rampage Blitz Large veya XXL (90x40) bakılabilir.