❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 09.10.26

Gamepower kodex PixArt PAW3311 1000 Hz mouse verecekler bence yeni çıktı sanırım lansmana özel uygun fiyatlı yaparlar
HE diye belirtmişler GP Nexa HE60 olabilir.

Trigger kısmından yürümüş olmasınlar mı?
yani olabilir ama düşük bir ihtimal incehesabın gecenin yıldızı ürünleri genelde çok iyi ürünler olmuyor o yüzden ben Gamepower Force, Gamepower Vitrus veya Beitong KP20 bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower kodex PixArt PAW3311 1000 Hz mouse verecekler bence yeni çıktı sanırım lansmana özel uygun fiyatlı yaparlar
Bahsettiğiniz üründe HE yok

HE diye belirtmişler GP Nexa HE60 olabilir.
Klavye olmasıda muhtemel ama kontrol tamamen sende diyince bende çok fazla kontrolcü çağrışımı yaptı :kekw:

Hadi incehesap senden umutluyum bu seferde kablo felan versen çıtayı biraz daha düşürsen de bizi şaşırtmasan süper olur.

https://www.incehesap.com/beitong-k...edsL-JJJ2Z8th4Hdx2GKYPSEj-2oirBKrFEvqrpFNrq1t
%70 bu ürün ve fiyatıda 1200 falan olur.
1791569024383.webp

yani olabilir ama düşük bir ihtimal incehesabın gecenin yıldızı ürünleri genelde çok iyi ürünler olmuyor o yüzden ben Gamepower Force, Gamepower Vitrus veya Beitong KP20 bekliyorum

Klavye olmasıda muhtemel ama kontrol tamamen sende diyince bende çok fazla kontrolcü çağrışımı yaptı :kekw:
Bu dediklerinden biri geldi desek fiyatları ne civarda yapmış olsalar uygun olmul dersin.

Bu dediklerinden biri geldi desek fiyatları ne civarda yapmış olsalar uygun olmul dersin.
Gamepower Force ve Vitrus için 1000-1200 bandı alınabilir Beitong KP20 ise bence en fazla 1200-1300 eder

Gamepower Force zaten indirime girecek hocam bu elendi :)

O zaman Beitong KP20 veya Gamepower Vitrus'dur. Ben yüksek ihtimal Beitong KP20 olacak diye düşünüyorum geçende KP70 indirime girmişti.
Yanlış hatırlamıyorsam K20 gecikme oluyor deniliyordu ilk satışa çıktığında herhangi bir gelişme var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,408
Üyeler
204,706
Son üye
njkkjknkn
Geri