FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,138
HE diye belirtmişler GP Nexa HE60 olabilir.Gamepower kodex PixArt PAW3311 1000 Hz mouse verecekler bence yeni çıktı sanırım lansmana özel uygun fiyatlı yaparlar
HE diye belirtmişler GP Nexa HE60 olabilir.Gamepower kodex PixArt PAW3311 1000 Hz mouse verecekler bence yeni çıktı sanırım lansmana özel uygun fiyatlı yaparlar
yani olabilir ama düşük bir ihtimal incehesabın gecenin yıldızı ürünleri genelde çok iyi ürünler olmuyor o yüzden ben Gamepower Force, Gamepower Vitrus veya Beitong KP20 bekliyorumTrigger kısmından yürümüş olmasınlar mı?
Bahsettiğiniz üründe HE yokGamepower kodex PixArt PAW3311 1000 Hz mouse verecekler bence yeni çıktı sanırım lansmana özel uygun fiyatlı yaparlar
Klavye olmasıda muhtemel ama kontrol tamamen sende diyince bende çok fazla kontrolcü çağrışımı yaptıHE diye belirtmişler GP Nexa HE60 olabilir.
İslemcinizden memnunmusunuz hocam performansı nasıl? Bütçem bir tık kısıtlı 7800 ile 9800 arasında kalmıştım bu yüzden soruyorum.Klavye?
Bu dediklerinden biri geldi desek fiyatları ne civarda yapmış olsalar uygun olmul dersin.yani olabilir ama düşük bir ihtimal incehesabın gecenin yıldızı ürünleri genelde çok iyi ürünler olmuyor o yüzden ben Gamepower Force, Gamepower Vitrus veya Beitong KP20 bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bahsettiğiniz üründe HE yok
Klavye olmasıda muhtemel ama kontrol tamamen sende diyince bende çok fazla kontrolcü çağrışımı yaptı![]()
ne gelirAsura TMR, hall effect değil
Gamepower Force ve Vitrus için 1000-1200 bandı alınabilir Beitong KP20 ise bence en fazla 1200-1300 ederBu dediklerinden biri geldi desek fiyatları ne civarda yapmış olsalar uygun olmul dersin.
ne gelir
Asura TMR hall effect değil yüksek ihtimal Gamepower Force veya Vitrus verecekler yada Beitong KP20asura gamepad
Anakart neydi
Hocam buna kupon mu kullandınız hiç bu fiyatı görmemiştim
Gamepower Force zaten indirime girecek hocam bu elendiyani olabilir ama düşük bir ihtimal incehesabın gecenin yıldızı ürünleri genelde çok iyi ürünler olmuyor o yüzden ben Gamepower Force, Gamepower Vitrus veya Beitong KP20 bekliyorum
Bahsettiğiniz üründe HE yok
Klavye olmasıda muhtemel ama kontrol tamamen sende diyince bende çok fazla kontrolcü çağrışımı yaptı![]()
O zaman Beitong KP20 veya Gamepower Vitrus'dur. Ben yüksek ihtimal Beitong KP20 olacak diye düşünüyorum geçende KP70 indirime girmişti.Gamepower Force zaten indirime girecek hocam bu elendi![]()
Yanlış hatırlamıyorsam K20 gecikme oluyor deniliyordu ilk satışa çıktığında herhangi bir gelişme var mı?O zaman Beitong KP20 veya Gamepower Vitrus'dur. Ben yüksek ihtimal Beitong KP20 olacak diye düşünüyorum geçende KP70 indirime girmişti.