Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,024
Yine de 10mt için iyi fiyat. Kablonun silindir şeklinde değil de düz olması baya işe yarıyor ben kötü görüntüyü engellemek için kapı kirişlerinden falan geçiriyorum bu direkt saklanıyor oralara.cat6nın üstü hikaye cat7 veya 8 yazması pazarlama stratejisi ama kablo kaliteli ucunu metal falan yapmışlar bunları seviyorsanız alın
Görüntüyü engellemek istiyorsan resimdeki gibi beyaz kısımların üstünden kabloyu geçirmen lazım eğer arada kapı falan varsada o kapının kirişlerindeki boşluklara kabloyu sıkıştırabilirsin. Ben bir de ek olarak resimdeki beyaz yerlerin üstüne kablo saklayıcı plastiklerden alıp yapıştırdım kabloyu da içine soktum görüntü tertemiz şuan.odadan odaya nasıl kablo çekebilirim tahmini 15 metre kadar kablo lazım.
Bu tarz saklayıcılardan bahsediyorum. Yapışkan kısmını direkt sabitlersen bir daha düşmez.Görüntüyü engellemek istiyorsan resimdeki gibi beyaz kısımların üstünden kabloyu geçirmen lazım eğer arada kapı falan varsada o kapının kirişlerindeki boşluklara kabloyu sıkıştırabilirsin. Ben bir de ek olarak resimdeki beyaz yerlerin üstüne kablo saklayıcı plastiklerden alıp yapıştırdım kabloyu da içine soktum görüntü tertemiz şuan.
kablo saklayıcıyla evet mantıklı olabilir evin iç rengi beyaz. birde benim odamla modem arasında koridor ve duvar arası var internet az çekiyor router alıp ethernet kablosunu ona bağlayıp o şekilde kullansam daha mantıklı olmaz mıGörüntüyü engellemek istiyorsan resimdeki gibi beyaz kısımların üstünden kabloyu geçirmen lazım eğer arada kapı falan varsada o kapının kirişlerindeki boşluklara kabloyu sıkıştırabilirsin. Ben bir de ek olarak resimdeki beyaz yerlerin üstüne kablo saklayıcı plastiklerden alıp yapıştırdım kabloyu da içine soktum görüntü tertemiz şuan.
Duvar olması önemli değil zaten kabloyla bağlayacağın için kablonun vereceği ve internetin sunduğu maks hızı alırsın. Dediğin şey genelde Wi-Fi adaptörü kullananlar için.kablo saklayıcıyla evet mantıklı olabilir evin iç rengi beyaz. birde benim odamla modem arasında koridor ve duvar arası var internet az çekiyor router alıp ethernet kablosunu ona bağlayıp o şekilde kullansam daha mantıklı olmaz mı
oda içinde de internetin çekmesi için router iyi olmaz mı.Duvar olması önemli değil zaten kabloyla bağlayacağın için kablonun vereceği ve internetin sunduğu maks hızı alırsın. Dediğin şey genelde Wi-Fi adaptörü kullananlar için.
Evet diğer cihazlar için mantıklı olur ben sadece pc için düşündüm.oda içinde de internetin çekmesi için router iyi olmaz mı.
Pazarlama stratejisi değil. O kabloyu nasıl kullandığın önemli. 5gbps ve üstü cihazların yoksa her türlü hikaye. Kablon "Cat28 som altın" olsa ama hub 1gbps olsun hız yine 1gbps. Cat7 veya Cat8 i tam hız kullanmak istersen donanım zinciri de uyumlu olmalı. O zaman pazarlama stratejisi olmadığını görürsün.cat6nın üstü hikaye cat7 veya 8 yazması pazarlama stratejisi ama kablo kaliteli ucunu metal falan yapmışlar bunları seviyorsanız alın
Ugreen var gecmeye degermi