bu kadar vaktin olması mucize olmuşkargo beleş olsun diye yanına bir mousepad ekledim de eğer mousepadi beğenmezde iade edersem kargo parası bindiriyorlar mı?
800 liraya iyi aldık o zaman. standart xbox 9. nesile göre nasıl![]()
Claw's Tactical Combat 2.4 Ghz/BT Çift Kablosuz Mod - RGB Şarj Standı - 18 Tuşlu Gamepad - Fiyatı
Tactical Combat 2.4 Ghz/BT Çift Kablosuz Mod - RGB Şarj Standı - 18 Tuşlu Gamepad ürününü Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
1200₺ ye almıştım yaklaşık 5-6 ay önce çok başarılı memnunum açıkçası düşünenlere öneririm.
aynı paramı kralbunu kaçıran gidip gulikit es pro alsın. tmr ve gecikme süresi sıfıra yakın.
aslında kaldı yav. 3 4 dk. ben alsammı almasammı diye baya düşündüm sonra daha özellikli bişey alırım diye alasım gelmedi800 TL'ye alınırdıda yok ettiler kalmadı aşsdlaşlkdsadl
kalmadı aslında bendede gözüküyordu sepette 23.02 de bitmişti kod attı girdim hatta kabul etmedi tekrar attı 23.03 de zaten 1.199 tl olduaslında kaldı yav. 3 4 dk. ben alsammı almasammı diye baya düşündüm sonra daha özellikli bişey alırım diye alasım gelmediama fiyatı güzeldi cidden.
aynı değilde arada dağlar yok. ama kalite olarak dağ taş bayır varaynı paramı kral?
ben stoğu takip ediyordum yenile yapıp. ilk 1 2 dk hiç oynamadı stok ben sepete ekledim başka ürünler vardı onları çıkardım sepetten. sonra telefona elim gitti alsammı sanal kartta limit açsammı diye düşündüm biraz sonra yenile yaptım 70 kalmıştı stok. sonra 60 40 derken bitti tabi.kalmadı aslında bendede gözüküyordu sepette 23.02 de bitmişti kod attı girdim hatta kabul etmedi tekrar attı 23.03 de zaten 1.199 tl oldu