❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 09.10.26

gerçekten ihtiyacı olan şimdi de alabilir yani 340tl fark var. İst de elle tutulur bir yerde tavuk dürüm bile zor yersin aradaki fiyat farkına

800 TL'ye alınırdıda yok ettiler kalmadı aşsdlaşlkdsadl
Thunderobot G80 den neye geçilir mesela hocam memnunum ama deneyimlemeyi seviyorum başka bir ürünü incelemeyi düşünüyorum da

999 liraya çıktığında arkadaşa aldırmıştım fifa oynuyor sadece. Baya yoğun kullanıyor 1 aydır sıkıntısı yok şuanlık. 799 liraya yakalayabilsem alırdım.

800 liraya iyi aldık o zaman. standart xbox 9. nesile göre nasıl
malzeme kalitesi olarak aşşağıda kalır 9.nesile göre
ve bence trigger olarak 9.nesil çok başarılı kullandığım en iyi triggerlar olabilir ondakiler
onun dışında joyistik ve şarj edilebilirlik olarak bu 800lük ürün daha iyi (joyistikler çok fark yaratır çünkü potansiyometre kullanıyor 8.nesil 9.nesil xbox dualshock 4 dualsense ve bunlarda zamanla drift problemi ortaya çıkıyor ama bu hall effectlerde böyle bir durum yok )

ve en önemli fark
birisi 3400 tl diğeri 800

gerçekten ihtiyacı olan şimdi de alabilir yani 340tl fark var. İst de elle tutulur bir yerde tavuk dürüm bile zor yersin aradaki fiyat farkına
kesinlikle haklı. bu paraya hall efekt kol yok piyasada. bende kolleksiyon var aktif kullandıklarım nova 2 lite iron man, atk battle pro axe, xbox 9 gen ve gamesir supernova. gamesir nova 2 lite kalite olarak yerlerde dandik plastik ve ucuz kollara benziyor 2600 ona vermek yerine bunu alın.

Thunderobot G80 den neye geçilir mesela hocam memnunum ama deneyimlemeyi seviyorum başka bir ürünü incelemeyi düşünüyorum da
Flydigi Vader 5 Pro, Beiton KP70, GameSir G7 Pro, ZD Super Legend, ZD Ultra Legend veya Flydigi Apex 5'e geçebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,556
Üyeler
204,742
Son üye
revak
Geri