80k F/P Sistem Önerisi

Reaksiyon skoru
2
İyi günler herkese 80k mantıklı bir hazır sistem arıyorum 8 gb üstü vram önceliğimdir ssd ve ram ileriye dönük yükseltirim
Bu sistem yada buna benzer tavsiyeniz bekliyorum

enucuzsistem.com aracılığıyla bütçene göre özelleştirmelerle sistem bulabilirsin.

İyi günler herkese 80k mantıklı bir hazır sistem arıyorum 8 gb üstü vram önceliğimdir ssd ve ram ileriye dönük yükseltirim
alınabilir güzel sistem anakart biraz sevmediğim bi anakart ama tak çalıştır kafasındaysan fena değil
x3d ihtiyacına göre https://www.tebilon.com/dh-i-amd-ry...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership bu da güzel duruyor özelleştirme yapabilirsin

Bütçenizde daha iyisi yok güzel sistem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciyi Ryzen 5 7500F SSD'yi Kioxia Exceria Basic yapın fiyat 78.403 TL oluyor.

Son düzenleme:
Selam kanka 4-5 ay önce itopyadan sistem topladım fakat üniversite okuyorum kredi kartı borclarımdan dolayı topladıgım sistemi satmak zorundayım sistemim suanda itopyadaki değeri 100.000 fakat ben 70.000 satıyorum kutuları faturaları herşeyi mevcut sistem okadar yeniki fanlarda toz bile bulunmuyor
AMD RYZEN 5 7600X
ASUS A620 M K
GSKILLS 32 GB RAM
ASUS GEFORCE RTX 5060 8 GB
KİNGSTON 500GB SD
MSI MAG FORGE M100A 600W GAMİNG KASA
THERMALTAKE TH240 SIVI SOGUTMA

Selam kanka 4-5 ay önce itopyadan sistem topladım fakat üniversite okuyorum kredi kartı borclarımdan dolayı topladıgım sistemi satmak zorundayım sistemim suanda itopyadaki değeri 100.000 fakat ben 70.000 satıyorum kutuları faturaları herşeyi mevcut sistem okadar yeniki fanlarda toz bile bulunmuyor
AMD RYZEN 5 7600X
ASUS A620 M K
GSKILLS 32 GB RAM
ASUS GEFORCE RTX 5060 8 GB
KİNGSTON 500GB SD
MSI MAG FORGE M100A 600W GAMİNG KASA
THERMALTAKE TH240 SIVI SOGUTMA
Reis abartma be 70 nedir :D

bir ümit siteye kayıt oldum almak istiyen varsa bana acil sıcak para lazım günlük faizler beni bitiyor cunku

Reis abartma be 70 nedir :D
ucuzmu soyledım inş ucuz soyledıgımı dusunuyorsundur ilandaki 80k

bir ümit siteye kayıt oldum almak istiyen varsa bana acil sıcak para lazım günlük faizler beni bitiyor cunku

ucuzmu soyledım inş ucuz soyledıgımı dusunuyorsundur
Reis bunların b650 çipset ve 1tb ssdlileri kfg dahil 45-55 civarında çok rahat bulabiliyorsun ikinci elde. 70 felaket yüksek

Reis bunların b650 çipset ve 1tb ssdlileri kfg dahil 45-55 civarında çok rahat bulabiliyorsun ikinci elde. 70 felaket yüksek
felakat cok yuksek nasıl oluyor onu anlıyamadım ben 4-5 aylık sistemi geçtim alıcak adam 2.el olarak alıyor varsayalım sadece ramlerimim piyasa değeri 30-35 bin zaten nasıl 45-55 bın arası oluyor sistemin fiyatı hayret ettim

felakat cok yuksek nasıl oluyor onu anlıyamadım ben 4-5 aylık sistemi geçtim alıcak adam 2.el olarak alıyor varsayalım sadece ramlerimim piyasa değeri 30-35 bin zaten nasıl 45-55 bın arası oluyor sistemin fiyatı hayret ettim
Ben daha fazla yorum yapmayacağım. Çünkü herkesin malı kendine en değerlisi. O yüzden sen dene satmayı 70'e dost hayırlısı olsun

Ben daha fazla yorum yapmayacağım. Çünkü herkesin malı kendine en değerlisi. O yüzden sen dene satmayı 70'e dost hayırlısı olsun
hayır burda yanlış algı yapıyorsun 45-55 dedigin fiyatlara sahibinden 3050 3060 sistem veriyorlar garip yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,415
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri