Öneri Modemimi Değiştirmek İstiyorum Modem ile Router Farkı Nedir?

ax12 al geç hocam o zaman.
ax12 bunlara göre nasıl

Mi Router 4A ile VC12 zaten eski nesil Wi-Fi 5 cihazlar, AX12 onları her türlü tokatlar. Ama oradaki Zyxel DX3300 doğrudan Wi-Fi 6 destekli VDSL modem olduğu için eski modemi tamamen ortadan kaldırırsın tek başına kullanabilirsin eski cihazın olmadan.

VDSL hatta hızda düşükse modem masrafı yapmak 2 liraya boş bir harcama 2liraya güzel routerlar var be230 220 Amazon depoda görüyorum hep ama sen VDSL kullandığın için router işine yaramaz fibere geç kısa sürede

VDSL hatta hızda düşükse modem masrafı yapmak 2 liraya boş bir harcama 2liraya güzel routerlar var be230 220 Amazon depoda görüyorum hep ama sen VDSL kullandığın için router işine yaramaz fibere geç kısa sürede
telekom vodofon turkcel çekse geçecem de çekmiyorlar ki bölgende var yazıyor arayınca yok diyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mi Router 4A ile VC12 zaten eski nesil Wi-Fi 5 cihazlar, AX12 onları her türlü tokatlar. Ama oradaki Zyxel DX3300 doğrudan Wi-Fi 6 destekli VDSL modem olduğu için eski modemi tamamen ortadan kaldırırsın tek başına kullanabilirsin eski cihazın olmadan.
internetim 100lük. mbps artışı olur mu yoksa daha kaliteli bir akış mı

telekom vodofon turkcel çekse geçecem de çekmiyorlar ki bölgende var yazıyor arayınca yok diyorlar

internetim 100lük. mbps artışı olur mu yoksa daha kaliteli bir akış mı
Hız paketinin üzerine çıkmaz yine 100 Mbps alırsın ama Wi-Fi kalitesi ve çekim gücü iyileşir. Yan odalarda düşen hızlar toparlanır, takılma ve ping dalgalanması olmadan çok daha akıcı bir kullanım sağlarsın.

ax12 bunlara göre nasıl

ax12 router
dx3000 ile zte h1601p modem.
hangisi en iyi tercih olur?

şuanki modeme baktım TP-Link TD-W9970v3 wifi4

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,587