Görür ve güvenliDragon Center'ı çok kötüleyen olmuş ben de tamamen silip sistem sıcaklığına ve ağ performansına bakmak istiyorum. İşimi görür mü ve güvenli mi?
Görür ve güvenliDragon Center'ı çok kötüleyen olmuş ben de tamamen silip sistem sıcaklığına ve ağ performansına bakmak istiyorum. İşimi görür mü ve güvenli mi?
aynen bende merak ettimDragon Center kullanıyorum ne sorunu varmış?
Reddit'te şöyle diyen olmuş adam sadece Chrome'u açınca CPU 60 derece oluyormuş sildikten sonra 40 derece olmuş. Aynı kişi de ağ sorunu yapıyor demiş.Dragon Center kullanıyorum ne sorunu varmış?
Evet güvenilir ama kendi sitesinden indirin. Saçma sapan sitelerden indirmeyin. İçine virüs atmış olabilirler.Dragon Center'ı çok kötüleyen olmuş ben de tamamen silip sistem sıcaklığına ve ağ performansına bakmak istiyorum. İşimi görür mü ve güvenli mi?
Chrome olayının Dragon Center ile alakası olduğunu hiç zannetmiyorum Ağ olayı olabilir ama ben yaşamadım. Denetim Masasından da kaldırabilirsin Revo gibi bir şey kullanmak yerineReddit'te şöyle diyen olmuş adam sadece Chrome'u açınca CPU 60 derece oluyormuş sildikten sonra 40 derece olmuş. Aynı kişi de ağ sorunu yapıyor demiş.