Memz Virüsü Nedir? Nasıl bir virüs?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Merhabalar. Memz virüsü nedir tam olarak? Neler yapabilir? Sadece kötü olduğunu ve resminin çok tatlı olduğunu biliyorum :D

En İyi Cevap
Merhabalar. Memz virüsü nedir tam olarak? Neler yapabilir? Sadece kötü olduğunu ve resminin çok tatlı olduğunu biliyorum :D
Memz bulaştıktan kısa bir süre sonra bilgisayarınızda aynı anda yüzlerce sekme açarak sisteminizi çökertir, Memz o kadar güçlüdür ki şu ana kadar yenebilen bir yazılım çıkmamıştır. Memz virüsü belirli bir seviyeye ulaştığında Nyan Cat denilen bir kedi videosu oynar, bir süre sonrada sistem çöker.

Yani Memz'i engelleyebilen yazılımlar var ancak, bu engellemeden kısa bir süre sonra sistem çöküyor. O nedenle yenebilen yok yazdım. :)
Güvendiğim daha önce baktiğim siteleri kullanıyorum amaç doğru bilgiyi yaymak.
O kopyala yapıştır yaptığın siteyi hayatında ilk defa gördüğüne adım gibi eminim. Amacın doğru bilgiyi yaymak da olsa her bilgi doğru olmuyor, sen o doğru sandığın bilgiyi copy paste yaparak uyarı da yiyebilirsin. Mesajların organik olması daha iyidir her zaman.

O kopyala yapıştır yaptığın siteyi hayatında ilk defa gördüğüne adım gibi eminim. Amacın doğru bilgiyi yaymak da olsa her bilgi doğru olmuyor, sen o doğru sandığın bilgiyi copy paste yaparak uyarı da yiyebilirsin.
Yazdiğimi okursan tamamen copy past olmadiğini ve bunun yanında BİLDİĞİM siteleri kullandiğimi görürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,548
Üyeler
186,505
Son üye
bwlwl
Geri