tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Merhabalar. Memz virüsü nedir tam olarak? Neler yapabilir? Sadece kötü olduğunu ve resminin çok tatlı olduğunu biliyorum 
Memz bulaştıktan kısa bir süre sonra bilgisayarınızda aynı anda yüzlerce sekme açarak sisteminizi çökertir, Memz o kadar güçlüdür ki şu ana kadar yenebilen bir yazılım çıkmamıştır. Memz virüsü belirli bir seviyeye ulaştığında Nyan Cat denilen bir kedi videosu oynar, bir süre sonrada sistem çöker.Merhabalar. Memz virüsü nedir tam olarak? Neler yapabilir? Sadece kötü olduğunu ve resminin çok tatlı olduğunu biliyorum![]()
O kopyala yapıştır yaptığın siteyi hayatında ilk defa gördüğüne adım gibi eminim. Amacın doğru bilgiyi yaymak da olsa her bilgi doğru olmuyor, sen o doğru sandığın bilgiyi copy paste yaparak uyarı da yiyebilirsin. Mesajların organik olması daha iyidir her zaman.Güvendiğim daha önce baktiğim siteleri kullanıyorum amaç doğru bilgiyi yaymak.
Yazdiğimi okursan tamamen copy past olmadiğini ve bunun yanında BİLDİĞİM siteleri kullandiğimi görürsün.O kopyala yapıştır yaptığın siteyi hayatında ilk defa gördüğüne adım gibi eminim. Amacın doğru bilgiyi yaymak da olsa her bilgi doğru olmuyor, sen o doğru sandığın bilgiyi copy paste yaparak uyarı da yiyebilirsin.