Noctua NH-D15 kasa uyumu

M.U.M

80+
Reaksiyon skoru
94
Noctua, D15 modelinde sag taraftaki fani RAM'lerin uzerine denk geldiginden oturu 5 milimetre yukari konumlandirdigini soylemis ve sogutucunun toplam yuksekligi 165mm olmus ve bu nedenle benim kasama sigmiyor. (Kasamin destegi 160mm.) Noctua da bu nedenle tek fanli 160mm D15S modeli cikartmis. Aklima takilan soru su: NH-D15 alip RAM'lerin uzerine denk gelen fani sol tarafa takarak sogutucunun 160mm olmasini saglayabilir miyim?

Ben konu için demedim. Soğutucu için dedim. :D Arada kaç derece farketti peki?
Noctua ile schyte arasında 2 derece fark etti ses konusu gelirsek 2side sessiz çalısıyor yüke soktugumda derece 69 kitlendiği için fanlar %50 üstüne cıkmıyor ve buda rüzgar sesine eşdeğer.
noctua kullanırken 1 gün fanlarını takmadan kullanamdım pasif sogutma yaparak misal forumda 40 45 arası takıldı full işlemci.

Bu arada Noctua İşlemciyi 35 derecede tutarken fanlar %25 çalısıyor
schyte işlemciyi 35 derecede tutumak için %35 %40 arası çlaısıyor Noctua ölüsü bile daha srin bu arada kasana sıgıyorsa noctua al geç arkana bile bakmassın.

Noctua ile schyte arasında 2 derece fark etti ses konusu gelirsek 2side sessiz çalısıyor yüke soktugumda derece 69 kitlendiği için fanlar %50 üstüne cıkmıyor ve buda rüzgar sesine eşdeğer.
noctua kullanırken 1 gün fanlarını takmadan kullanamdım pasif sogutma yaparak misal forumda 40 45 arası takıldı full işlemci.

Bu arada Noctua İşlemciyi 35 derecede tutarken fanlar %25 çalısıyor
schyte işlemciyi 35 derecede tutumak için %35 %40 arası çlaısıyor Noctua ölüsü bile daha srin bu arada kasana sıgıyorsa noctua al geç arkana bile bakmassın.
Kör olmamak için noctua almayın. Fuma 2 veya İD COOLİNG SE 207 öneririm. SE207 baş önerimdir 599TL 7 bakır boru 2 kule 2 fan.

Hocam noctua ile bir kıyaslaması var mı bunun? Aradaki farkı bilmeden almak istemem.
1-2 derece fark vardır. Fuma 2' den iyi. Fuma 2 ile noctua arasında 3 derece var ise bunla anca 1 derece fark eder. Yukardaki arkadaş söylemiş fuma 2 ve nd15 farkını kullanan kişi olarak. Güzel soğutucu zaten.

Kör olmamak için noctua almayın. Fuma 2 veya İD COOLİNG SE 207 öneririm. SE207 baş önerimdir 599TL 7 bakır boru 2 kule 2 fan.
Hocam saçma gelebilir ancak Noctua'nın görünüşü bence güzel 😂, farklı bir tasarım. Benim hoşuma gidiyor.

1-2 derece fark vardır. Fuma 2' den iyi. Fuma 2 ile noctua arasında 3 derece var ise bunla anca 1 derece fark eder. Yukardaki arkadaş söylemiş fuma 2 ve nd15 farkını kullanan kişi olarak. Güzel soğutucu zaten.
Fuma 2 ile 1-2 derece olduğuna emin misiniz? Screenshot_20201203-175507_YouTube.jpgScreenshot_20201203-175519_YouTube.jpg

Adamlar ömürlük çalışacak 2 adet 140mm ultra sessiz fan koymuş içine Noctua kalitesinden bahsediyoruz.
Bi adamın cebince Para varsa ve bana en iyisini en kalitelisini verin diyorsa önerilcek tek sogutuc Noctua'dır.
2+2: 4 bunu tartışmaya gerek yokki adam benım bütcem kısıtlı demiyorki. Noctua' da verilen para yazıktır demessiniz agalar.
Matx kasa içersinde kullandım ben anakartım sorun yaratmasa o kasa parçalana kadar değişmem bile noctua yı.

Ya RAM' lere yazık 😂😅😅 Bir de paranıza
Ram'ler rgb'siz, sıkıntı yok. 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar ömürlük çalışacak 2 adet 140mm ultra sessiz fan koymuş içine Noctua kalitesinden bahsediyoruz.
Bi adamın cebince Para varsa ve bana en iyisini en kalitelisini verin diyorsa önerilcek tek sogutuc Noctua'dır.
2+2: 4 bunu tartışmaya gerek yokki adam benım bütcem kısıtlı demiyorki.
Aralarinda performans farkı yoksa, 2-3 derece oynuyorsa tabii ki ucuz olanı alırım ancak arada ciddi fark var. Sizin de dediginiz gibi ömürlük almayı düşünüyorum, soğutucu değiştirmeyeceğim sonraki bilgisayarlarımda da.

Ram'ler RGB'siz, sıkıntı yok. 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarinda performans farkı yoksa, 2-3 derece oynuyorsa tabii ki ucuz olanı alırım ancak arada ciddi fark var. Sizin de dediginiz gibi ömürlük almayı düşünüyorum, soğutucu değiştirmeyeceğim sonraki bilgisayarlarımda da.
NH-D15 alın geçin o zaman. Hayırlı olsun. Kasan destekliyor 360mm sıvı soğutma alman daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,567
Üyeler
186,210
Son üye
niroieth
Geri