Comodo hangisi indirilmeli?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Comodo antivirüs programı var?
Comodo İnternet Security var.

Soruyu sormamın nedeni Internet Security de bilgisayarınızı virüslerden korur diyor. Neden ayrıca bi antivus programı var o zaman?

Lütfen sadece bilgili kişiler yanıt versin.
@Treyarch

Secure Shopping'i Görev Yöneticisi üzerinden devre dışı bırakmanız önerilir. Çünkü fazla kaynak tüketmektedir.
Comodo Dragon Browser mı kullanayım yoksa Firefox haricinde başka bir tarayıcıda kullanabilir miyim?

COMODO Ice Dragon kullanılmasından yanayım. Firefox'ın en iyi yanlarından bir tanesi yüksek sayıda eklenti desteği olması, daha hızlı olması, ve daha güvenli olmasıdır.

Benim eklenti bölümüm bu şekildedir.

1.png

COMODO Media Downloader'a ihtiyaç duymadığım için kapalı tutmaktayım.

COMODO Ice Dragon kullanılmasından yanayım. Firefox'ın en iyi yanlarından bir tanesi yüksek sayıda eklenti desteği olması, daha hızlı olması, ve daha güvenli olmasıdır.

Benim eklenti bölümüm bu şekildedir.

Alıntıyı görüntüle

COMODO Media Downloader'a ihtiyaç duymadığım için kapalı tutmaktayım.
Merhaba bilgisyarımda comodoyu indirdikten sonra bi performans düşüklüğü gördüm. Normal mi?

@Treyarch Dün bi konuda linkini verdiğiniz konunun birinci adımı(işlemci sayısı yükseltme/başlangıç ayarları) yapmış ve pc si açılmıyor. Acaba bunla ilgili bi sıkıntı olmaz dimi?

Caner Kösedağ,

Neyden bahsediyorsunuz?
Kişi şeyden bahsetmişti bilgisayarımı hızlandırmak için başlangıç ayarlarından işlemci çekirdekği aktif etmiş ne kadar çekirdek varsa hepsini işaretlemiş. Bunula beraber bazı işlemler daha yapmış ama hatırlamadm.

Bu yapılacak işlem bilgisayara zarar verir mi?

Not: İşe yarayacak bilgi mi bilmiyorum pc de iki işletim sistmei var biri Linux

Caner Kösedağ,

Hiçbir şekilde zarar vermez. Bilginiz olmadan önyükleme ayarlarını kurcalarsanız bozulması size müstehak zaten. İşlemci sayısını belirttiğim şekilde arttırmak bilgisayarınızın açılırken kullandığı çekirdek sayısını arttıracaktır, ve bu sayede bilgisayarınız daha hızlı açılacaktır.

Caner Kösedağ,

Hiçbir şekilde zarar vermez. Bilginiz olmadan önyükleme ayarlarını kurcalarsanız bozulması size müstehak zaten. İşlemci sayısını belirttiğim şekilde arttırmak bilgisayarınızın açılırken kullandığı çekirdek sayısını arttıracaktır, ve bu sayede bilgisayarınız daha hızlı açılacaktır.
Çekirdek sayısı olarak hangisini seçeyim.
4 mü 8 mi?
4 çekirdek 8 izlek var işlrmcide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,335
Üyeler
186,323
Son üye
timewizo
Geri