evetLaptop mu?
Evet laptop hocam yaptımda olmadı yine siyah ekran veriyor acaba ekran kartımmı güncel değil nvidia kullanıyorum.Laptop mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Obs studio --> sağ tık --> özellikler
Alıntıyı görüntüle
--allow-opengl kodunu buraya yapıştırın;
Alıntıyı görüntüle
Obs--> gelişmiş--> video--> işleyici -->opengl
Bunu deneyin
Alıntıyı görüntüle
Şimdi baktım hocam ekran kartım güncelmiş fakat internetteki yolları denememe rağmen hala siyah ekran veriyor ne yapmalıyım?evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet laptop hocam yaptımda olmadı yine siyah ekran veriyor acaba ekran kartımmı güncel değil nvidia kullanıyorum.
Hocam siyah ekranı nerede veriyor acaba?Şimdi baktım hocam ekran kartım güncelmiş fakat internetteki yolları denememe rağmen hala siyah ekran veriyor ne yapmalıyım?
Seçtim hocam obs yi açınca kare olan kısımda siyah ekran oluyor görüntü ekliyorum yine siyah ekran veriyor.Hocam siyah ekranı nerede veriyor acaba?
Gelişmişten dediğim yeri seçtiniz mi?
Seçtim hocam obs yi açınca kare olan kısımda siyah ekran oluyor görüntü ekliyorum yine siyah ekran veriyor.
Çok teşekkürler hocam oldu en iyi cevap seçtim adamsınAlıntıyı görüntüle
sahne ve ekran yakalama eklediniz mi?
Rica ederim hocamÇok teşekkürler hocam oldu en iyi cevap seçtim adamsın.
Merhaba,ben dediklerinizi yaptım fakat şöyle bir hata alıyorum bunun çözümü nedir?Hocam siyah ekranı nerede veriyor acaba?
Gelişmişten dediğim yeri seçtiniz mi?
boşluk bırakMerhaba,ben dediklerinizi yaptım fakat şöyle bir hata alıyorum bunun çözümü nedir?
Alıntıyı görüntüle
.exe den sonra boşluk bırakır mısınız?Merhaba,ben dediklerinizi yaptım fakat şöyle bir hata alıyorum bunun çözümü nedir?