donanimarsivi.com
Display port kablo bağlıyorsun nvidia denetim masasını açıyorsun monitörden freesync açıyorsun sonra orda gsync yazıyor onu aç sadece tam ekrana ayarla ve hazır gsync demosunu indirip kontrol edersin.Msi g241 monitörde nasıl G-sync açılır.
FreeSync evet. Peki bu çözüm kesin işe yarar mı?O monitör FreeSync, attığım linkteki yolu deneyebilirsin [Fiery sağolsun]Rehber - FreeSync Monitörde G-Sync Açmak
Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim. Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync monitörde G-Sync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına...donanimarsivi.com
Monitörüm Adaptive sync değil. Kesin G-sync açılır mı?O monitör FreeSync, attığım linkteki yolu deneyebilirsin [Fiery sağolsun]Rehber - FreeSync Monitörde G-Sync Açmak
Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim. Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync monitörde G-Sync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına...donanimarsivi.com
Olmama ihtimalide var linkteki konuya baktımFreeSync evet. Peki bu çözüm kesin işe yarar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitörüm Adaptive sync değil. Kesin G-sync açılır mı?
Bunu açabildin mi bendede aynı monitor vardaMsi g241 monitörde nasıl G-sync açılır.
Ekran kartın neydiDenemedim. DP kablosu gerek. Ama G-Sync açmaya gerek duymadım. Herhangi bir yırtılma yok.