Logitech g203 alınır mı?

En İyi Cevap
170 TL ye satılıyor sizce alınır mı
Alınmaz eski bir sensör kullanıyor.

Bütçenizi 20 TL arttırıp Hero 16k sensörlü MX518 bakmalısınız.

Alınmaz.

170 TL ye satılıyor sizce alınır mı
Alınmaz eski bir sensör kullanıyor.

Bütçenizi 20 TL arttırıp Hero 16k sensörlü MX518 bakmalısınız.

En İyi Cevap
Alınmaz.

Lightsync diyorsanız hayatta alınmaz, söylendiği gibi Mercury sensör kullanılmadığı ortaya çıktı.

Lightsync diyorsanız hayatta alınmaz, söylendiği gibi Mercury sensör kullanılmadığı ortaya çıktı.
Prodigy de hayatta alınmaz, çift tıklama sorunu var.

Reis farkı nedir normallerden babama alacaz çok fazla hisseder mi farkı

Bu fiyat bandındaki mouse'lardan daha kötü bir sensörü var, hızlı tepkilerde takılma yaşatabiliyor.
Benim arkadaşta var valorant oynuyor rankı immortal vede çok memnun ona gelende olma ihtimali var mı yoksa hepsini sorunlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim arkadaşta var valorant oynuyor rankı immortal vede çok memnun ona gelende olma ihtimali var mı yoksa hepsini sorunlu
Yazım hataları için üzgünüm telefondan yazıyorum

Reis farkı nedir normallerden babama alacaz çok fazla hisseder mi farkı
Ben kullanıyorum 50tllik dandik bir mouseten geçtim gayet güzel geldi mouse 150tlye aldım ben 150tlyede çok bir şey beklemedim açıkçası ama omen mouseler daha iyiymiş sanırım bende önermiyorum ama deneyimimi aktarıyım

Sorunlu demek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama Lightsync modellerinde AM010 sensörü olduğu ve bu sorun sensör kaynaklı olduğu için tüm Lightsync modellerinde olur. @Nightmare837 kanıtlayabilir hatta takılma sorunu yaşattığını, Lightsync modelini kullanıyor kendisi de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,629
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri