Hasan BerkD
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
170 TL ye satılıyor sizce alınır mı
Alınmaz eski bir sensör kullanıyor.170 TL ye satılıyor sizce alınır mı
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
Alınmaz eski bir sensör kullanıyor.170 TL ye satılıyor sizce alınır mı
forum.donanimarsivi.com
Prodigy de hayatta alınmaz, çift tıklama sorunu var.Lightsync diyorsanız hayatta alınmaz, söylendiği gibi Mercury sensör kullanılmadığı ortaya çıktı.
G102 ve G203 Lightsync modellerde mercury sensör kullanılmıyor
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...www.technopat.net
Reis farkı nedir normallerden babama alacaz çok fazla hisseder mi farkıLightsync diyorsanız hayatta alınmaz, söylendiği gibi Mercury sensör kullanılmadığı ortaya çıktı.
G102 ve G203 Lightsync modellerde mercury sensör kullanılmıyor
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...www.technopat.net
Bu fiyat bandındaki mouse'lardan daha kötü bir sensörü var, hızlı tepkilerde takılma yaşatabiliyor.Reis farkı nedir normallerden babama alacaz çok fazla hisseder mi farkı
Biliyorum, birinde sensör kötü diğerinde çift tıklama sorunu var. Yanlış bilgilendirme olmasın diye en başta belirttim.Prodigy de hayatta alınmaz, çift tıklama sorunu var.
Benim arkadaşta var valorant oynuyor rankı immortal vede çok memnun ona gelende olma ihtimali var mı yoksa hepsini sorunluBu fiyat bandındaki mouse'lardan daha kötü bir sensörü var, hızlı tepkilerde takılma yaşatabiliyor.
Yazım hataları için üzgünüm telefondan yazıyorumBenim arkadaşta var valorant oynuyor rankı immortal vede çok memnun ona gelende olma ihtimali var mı yoksa hepsini sorunlu
Ben kullanıyorum 50tllik dandik bir mouseten geçtim gayet güzel geldi mouse 150tlye aldım ben 150tlyede çok bir şey beklemedim açıkçası ama omen mouseler daha iyiymiş sanırım bende önermiyorum ama deneyimimi aktarıyımReis farkı nedir normallerden babama alacaz çok fazla hisseder mi farkı
Sorunlu demek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama Lightsync modellerinde AM010 sensörü olduğu ve bu sorun sensör kaynaklı olduğu için tüm Lightsync modellerinde olur. @Nightmare837 kanıtlayabilir hatta takılma sorunu yaşattığını, Lightsync modelini kullanıyor kendisi de.Benim arkadaşta var valorant oynuyor rankı immortal vede çok memnun ona gelende olma ihtimali var mı yoksa hepsini sorunlu
Bendekinde takılma yok.Bu fiyat bandındaki mouse'lardan daha kötü bir sensörü var, hızlı tepkilerde takılma yaşatabiliyor.