Neler Yeni

LG G3 şebeke çekmiyor

xsentus

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba,
LG G3 telefonumu kara düşürdüm. Şarj yuvasına kar girdiği için bozuldu. Yuvayı değiştirdim ama ondan sonra hat çekmemeye başladı. Mesela evde çekmiyor, dışarı çıkınca çekiyor. Herhangi bir binada sinyal kayboluyor. Yani tamamen çekmese bırakırım telefonu da açık havada veya camın önünde çekip binalarda çekmemesini anlayamadım. Şarj yuvasını değiştiren adama geri götürdüm, bir şey yok deyip verdi. Sizce problem nedir?

Arkadaşlar merhaba,
LG G3 telefonumu kara düşürdüm. Şarj yuvasına kar girdiği için bozuldu. Yuvayı değiştirdim ama ondan sonra hat çekmemeye başladı. Mesela evde çekmiyor, dışarı çıkınca çekiyor. Herhangi bir binada sinyal kayboluyor. Yani tamamen çekmese bırakırım telefonu da açık havada veya camın önünde çekip binalarda çekmemesini anlayamadım. Şarj yuvasını değiştiren adama geri götürdüm, bir şey yok deyip verdi. Sizce problem nedir?
Kronik sorunlu cihaz sorun var ve anakart değişmeli genellikle.

Kronik sorun olarak sim okumama çok oluyor benim telefonumda da oldu anakart değişti. Şarj soket değişiminden sonra olduğu için o yüzden mi arızalandı anlamaya çalışıyorum.
Bak kardeşim bu cihazların hepsinde kronik sorun var anakart değiştirsende garantisi yok olup olmayacağın keşke değiştirmeseymişsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,793
Üyeler
173,553
Son üye
Barobuki
Geri