Hocam insanların bişey öğrenmesi için yapabilirsiniz ama burda kendinizin yazdığınızı söylüyorsunuz ama hem ben yaptım diyorsunuz hemde kopyala yapıştır işte kızdığım yer burasıHayır, ben bunları zaten önceden yazmıştım ama kendime saklıyordum. Bu foruma kayıt olduktan sonra sizle paylaşmak istedim, bunlar daha başlangıç 500'e yakın makale var ve daha fazlası. Yavaş yavaş paylaşmayı düşünüyorum.
Beni attığım site 5 sene önce paylaşmış aynı yazıyı.Bu makaleyi birden fazla internet sitesi paylaşmış orijinal yazı hangi sitenin? Bu arada amacım copy-paste değil insanların birşeyler öğrenmesi.
O zaman kendim yazdım demeyeceksin, alıntı yaptım diyerek kaynak belirteceksin.Bu makaleyi birden fazla internet sitesi paylaşmış orijinal yazı hangi sitenin? Bu arada amacım copy-paste değil insanların birşeyler öğrenmesi.
Konu o değil kendim yazdım diyorsunuz arkadaşlar site atıyor ?Ben bunları arşivime word dosyası olarak geçirdim ama ben bunları word olarak arşive aldım kaç sene oldu ve word dosyalarının altına kaynak eklemedim, hangi sitelerden aldığımı hatırlamıyorum. Yoksa kaynak eklerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not: Kaynak Eklendi.
Makalelerinin olduğu klasörün icinin ssini atar mısınHayır, ben bunları zaten önceden yazmıştım ama kendime saklıyordum. Bu foruma kayıt olduktan sonra sizle paylaşmak istedim, bunlar daha başlangıç 500'e yakın makale var ve daha fazlası. Yavaş yavaş paylaşmayı düşünüyorum.
Okuyun, biraz uzun sürdü ama hatalı olduğunu kabul etti.
wpa_supplicant
forum.donanimarsivi.com