Evet dostlar 2020 kasım da Hepsiburada dan almış olduğum Msı 240r soğutucum bozulduğu için msı Türkiye ye gönderdim ve değişim/iade talebi onaylandı.Değişim raporu için Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüştüm değişim için ve kolay iade talebi oluşturdular ama ben iade istemiyorum değişim istiyorum ne yapmalıyım
Bu sıvı soğutmayı kullanan biri olarak para iadesi alıp başka bir soğutucu bakmanı öneririm. Problemli ürün.
3 kere garantiye gönderdim 2 kez değiştirdim yenisiyle 3. de iade aldım kurtuldum. Tavsiye etmiyorum değiştirmeni.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 türlü de servis raporu gelicek e postana doğru yazdılarsa. O Raporla birlikte aldığın yere talep oluşturuyorsun Siparişinin olduğu kısımdan.
Fatura ve servis raporunu yüklüyorsun oraya sonra ne istiyorsan onu söylüyorsun iade veya değişim sana kalmış.
Sisteme raporla birlikte yüklediğiniz zaman değişim istediğinizi belirttiniz mi ?
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.498,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
pf240p sıkıntılı bir modeldir hem kendim aldım hemde arkadaşima ikimizde kullandık 1 yılı geçmeden pompası ve fanlari bozuldu uzun kullanım için başarısiz bir soğutma
pf240p sıkıntılı bir modeldir hem kendim aldım hemde arkadaşima ikimizde kullandık 1 yılı geçmeden pompası ve fanlari bozuldu uzun kullanım için başarısiz bir soğutma
Evet dostlar 2020 kasım da Hepsiburada dan almış olduğum Msı 240r soğutucum bozulduğu için msı Türkiye ye gönderdim ve değişim/iade talebi onaylandı.Değişim raporu için Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüştüm değişim için ve kolay iade talebi oluşturdular ama ben iade istemiyorum değişim istiyorum ne yapmalıyım