Neler Yeni

MSI 240R İADE TALEBİ AÇTILAR DEĞİŞİM İSTİYORUM NE YAPMALIYIM

COZIF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF TALHA
Evet dostlar 2020 kasım da Hepsiburada dan almış olduğum Msı 240r soğutucum bozulduğu için msı Türkiye ye gönderdim ve değişim/iade talebi onaylandı.Değişim raporu için Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüştüm değişim için ve kolay iade talebi oluşturdular ama ben iade istemiyorum değişim istiyorum ne yapmalıyım

Ekler

• 240R.jpg
    240R.jpg
    83.9 KB · Hit: 110

Lewo

80+
Bu sıvı soğutmayı kullanan biri olarak para iadesi alıp başka bir soğutucu bakmanı öneririm. Problemli ürün.
3 kere garantiye gönderdim 2 kez değiştirdim yenisiyle 3. de iade aldım kurtuldum. Tavsiye etmiyorum değiştirmeni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 türlü de servis raporu gelicek e postana doğru yazdılarsa. O Raporla birlikte aldığın yere talep oluşturuyorsun Siparişinin olduğu kısımdan.
Fatura ve servis raporunu yüklüyorsun oraya sonra ne istiyorsan onu söylüyorsun iade veya değişim sana kalmış.
Sisteme raporla birlikte yüklediğiniz zaman değişim istediğinizi belirttiniz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun yerine bunu alabilirsiniz biraz daha koyup.
Bu da olabilir beyaz kullanırım derseniz.
pf240p sıkıntılı bir modeldir hem kendim aldım hemde arkadaşima ikimizde kullandık 1 yılı geçmeden pompası ve fanlari bozuldu uzun kullanım için başarısiz bir soğutma

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,303
İsim
Burak Karadağ
Evet dostlar 2020 kasım da Hepsiburada dan almış olduğum Msı 240r soğutucum bozulduğu için msı Türkiye ye gönderdim ve değişim/iade talebi onaylandı.Değişim raporu için Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüştüm değişim için ve kolay iade talebi oluşturdular ama ben iade istemiyorum değişim istiyorum ne yapmalıyım
Ben şahsen sana paranı al ve PF240 al derim.

Wardom

80+ Bronze
Konu dışı olarak.
@Perfectshot06 konuya birini @ yapıp ismini yazmadan başka nasıl etiketleyebilirim ? İsminin başında [ olduğundan yazınca olmuyor. :D

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,974
İsim
Oğuz Oğuz
Top Bottom