Neler Yeni

Minecraft aternos skin sorunu

LARZONE

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba aternos üzerinden arkadaşlarımla oynuyorduk ben premiumdan onlar tlauncherdan oynuyor aternosta korsan aktif olduğunda premiumda skin gözükmüyor o yüzden Skinrestorer adında skin plugini indirdik kendi adımı girdiğimde bende kendi skinim gözüküyor arkadaşlarımda başka bi skin gözüküyor ama öyle bir şey ayarlamama rağmen arkadaşlarımda gözükmemesi (steve veya alex gözükmesi) sıkıntı değil (galiba normal) ama çok başka bi skin gözükmesi garip bu neyden dolayı kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleme:
arkadaşlarında premium varsa online da herhangi bi sunucuya girsin sonra ordan herhangi bir kişinin skinini beğenirsen (arkadaşın bi şekilde göstersin sana o adamın skinini) o kişinin ismini gir bu şekilde o kişinin skini gözükür .

arkadaşlarında premium varsa online da herhangi bi sunucuya girsin sonra ordan herhangi bir kişinin skinini beğenirsen (arkadaşın bi şekilde göstersin sana o adamın skinini) o kişinin ismini gir bu şekilde o kişinin skini gözükür .
Premium bende var premiumdaki hesabımın adını yazrak kullanıyorum aternosta bende gözüküyor sorun aternosa girince Arkadaşlarımda başka bi skin gözükmesi benim hiç kullanmadığım Steve veysa alex gözükse normal ama hiç alakasız bi skin gözüküyor sorun aternosta ben onu çözmeye çalışıyorum

Geri