Neler Yeni

Yardım Ghosting testi hakkında yardımınıza ihtiyacım var

Zerad

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar TUF VG27AQZ model monitör aldım. Ghosting testi aşağıdaki gibi. Test yaparken ready çıkıyor ardından 10 saniye de bir turuncu uyarı çıkıp tekrar yeşile dönüyor. Nedir bu uyarı ?

Ekler

• IMG_6899.jpeg
    IMG_6899.jpeg
    3 MB · Hit: 74
  • IMG_6898.jpeg
    IMG_6898.jpeg
    3 MB · Hit: 71
Merhaba arkadaşlar TUF VG27AQZ model monitör aldım. Ghosting testi aşağıdaki gibi. Test yaparken ready çıkıyor ardından 10 saniye de bir turuncu uyarı çıkıp tekrar yeşile dönüyor. Nedir bu uyarı ?
Video yüklerseniz daha sağlıklı yorum yapabilirz.

Bu detayları kafanıza takmanızı önermem sonrasında çok takıntılı oluyorsunuz

Kasa toplayana kadar yoktu bende. Ekran kartında sıkıntı yaşayınca artık ne alsam araştırıyorum.
Ghosting her monitörde olur hocam eğer siz bu konuyu açmadan önce kullanıp memnunsanız ve merak edip test yaptıysanız kafaya takmışınız anlamına gelir merak etmeyin araştırmayın hocam sonra hem tadınız hem zevkiniz kaçar aşırı takıntılı birisi olarak bunu söylüyorum depresyondan çıkamazsınız takıntı iyi bir şey değildir.

Geri