Tanklı kompresör seçimi hakkında fikrinize ihtiyacım var

Hanlı

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var..ufak tefek boya temizlik işlerim için tanklı hava kompresörü arayışındayım yalnız aklıma takılan bi sorun var ve bunun cvbı hakkında nette çok fazla kaynak bulunmadığı için sizlere danışmak istedim..50 Lt lik yağsız-sessiz olan kompresörler den almayı düşünüyorum yalnız onların sorun çıkarttığını dayanıksız olduğunu onun yerine yağlı olan modellerden almam gerektiğini söyleyen bi tanıdığım var birde puma marka kompresör servisine sordum onlarda sessizlerde kafa sorunu oluyor alırsan 2 ay sonra bana getirirsin yarı parasını geri verirsin gibi bişeyler dedi.. kuletaş premium serisi bakıyorum bi kaç ay kullanım için o kadar para verip sonra tekrar tekrar yarı parasını vermeye değmez diye düşünüyorum..yağlı veya yağsız olanlar da boya yaparken havaya yağ karışması gibi bi durum oluşur mu..bide yağlı tiplerdeki ses durumları var Sizce hangisini almalıyım ?

Not:vidalı olan modellerden bulamıyorum yada pahalı

15 yıldır einhell markasının 50 lt lik yağsız modelini kullanıyoruz. geçen haftaya kadar hiç bozulmamıştı. yalnız bizdeki çok gürültülü çalışıyo zaten eski bi model olduğu için aynısını bulamadım yalnız 8-9k arasında aynı markanın silent modelleri satılıyor şu an

15 yıldır einhell markasının 50 lt lik yağsız modelini kullanıyoruz. geçen haftaya kadar hiç bozulmamıştı. yalnız bizdeki çok gürültülü çalışıyo zaten eski bi model olduğu için aynısını bulamadım yalnız 8-9k arasında aynı markanın silent modelleri satılıyor şu an
Anladım..Teşekkür ederim..iyi dayanmış çok fazla kullanmadınız mı acaba?Benim görüştüğüm servisteki arkadaş en iyisinin puma marka olduğunu(kendisi puma servisi)ama yağsız tiplerin en fazla 2 ay dayandığını sonra kafa arızası ile kendisine geleceğimi yedek parçasının birbirlerine uyum sağlamadığını yada bulunmadığını vs söyledi onun için yağlı olandan alın dedi..birde siz 50 lt yi boya için kullandınız mı sorun oluyo mu?

Geri