Neler Yeni

20k Civarı Televizyon Önerisi

Berkay_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Afacan
Bütçe
20000
Yeni bir televizyon almayı planlıyorum. Bütçe 20k civarı. 20k yı biraz geçebilir sıkıntı olmaz. Smart tv, android tv olması gerekiyor. Kısaca bu güne uygun f/p bir televizyon arayışındayım. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,968
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
vestel q9900 serisi büyüklük yazmadığınız için link atmıyorum.

LethaX

80+ Bronze
Yeni bir televizyon almayı planlıyorum. Bütçe 20k civarı. 20k yı biraz geçebilir sıkıntı olmaz. Smart tv, android tv olması gerekiyor. Kısaca bu güne uygun f/p bir televizyon arayışındayım. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

Berkay_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Afacan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,968
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Öneri için teşekkür ederim. 65" veya 70" benim için yeterli olur. Sizin söylediğiniz televizyona baktım önerenler var. Az önce bakınırken şöyle bir televizyon gördüm.

Benim televizyonlar hakkında fazla bir bilgim yok hangisi daha iyi bilemiyorum.
samsungun renkleri daha kötü ve vestel en az samsung kadar dayanıklı olacaktır 55 inç bakarsanız arkadaşın attığı oled çok iyi bir tercih olur 65 inçte 65q9900 öneririm.

LethaX

80+ Bronze
Öneri için teşekkür ederim. 65" veya 70" benim için yeterli olur. Sizin söylediğiniz televizyona baktım önerenler var. Az önce bakınırken şöyle bir televizyon gördüm.

Benim televizyonlar hakkında fazla bir bilgim yok hangisi daha iyi bilemiyorum.
İkiside iyi tv ler sizin için boyut önemliyse Samsung olan cihaz daha iyi tercih lâkin Vestel olanın daha canlı görüntü sunacağı aşikar. Çünkü 55 inç ve 4K ayrıca OLED panele sahip.

Top Bottom