20K bütçeyle 55" televizyon önerisi.

Reaksiyon skoru
25
Bütçe
20000
Merhaba arkadaşlar,

20K bütçeyle 55" 4K UHD (Kaliteden ödün vermemek şartıyla 120hz olursa iyi olur)

Bir televizyon istiyoruz, yoğunluklu olarak Samsung düşünüyoruz ama daha kalitelisi, iyisi varsa düşünebilirim. Bir kişi Android TV öneririm Smart TV değil diyordu sanki (Tam tersi de olabilir pek hatırlamıyorum) Sizce hangisi daha iyi hangisini önerirsiniz ve neden ? Ayrıca hangi tür led daha iyi olacaktır LED OLED QLED ya da diğer, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

O bütçede 50 inç samsung q60c var ama 120hz bulamazsın anca vestel toshiba vs bulursun

O bütçede 50 inç samsung q60c var ama 120hz bulamazsın anca vestel toshiba vs bulursun
55q60c modelini vatan bilgisayar mağazasındaki bir görevli bize açıklamıştı kumandasının ışıktan şarz olabilme otamatik temizleme ve bir kaç özellikten daha bahsetmişti herhangi bilginiz var mı özellikleri konusunda ?

55q60c modelini vatan bilgisayar mağazasındaki bir görevli bize açıklamıştı kumandasının ışıktan şarz olabilme otamatik temizleme ve bir kaç özellikten daha bahsetmişti herhangi bilginiz var mı özellikleri konusunda ?
50q60c kullanıyorum evde gayet güzel tv bu bütçede daha iyisini bulamadım 19 bine düştüğünde almıştım, 55" i 25 26 dan aşağı bulunmuyor dün vatanda 23200e düşmüştü 1 2 saatliğine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,143
Üyeler
185,032
Son üye
hochoku_
Geri